Θα διαδεχθεί η Αντωνοπούλου τη Λυμπεράκη στο OPEN;

Τα σενάρια και η στάση του σταθμού…

Σχεδόν από πέρυσι υπάρχουν δημοσιεύματα για τη Νίκη Λυμπεράκη και τη σχέση της με το OPEN από τη στιγμή που ανέλαβε τη διεύθυνση ειδήσεων ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος… Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο κανάλι την επόμενη σεζόν. Αυτό όμως σε επίπεδο φημών, αφού ο σταθμός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επισήμως. Μένει να φανεί λοιπόν αν θα καλύψει τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού του δελτίου, τώρα, με διάθεση να τερματίσει οριστικά τη συζήτηση γύρω από το όνομα της… Ή θα ανεχθεί τη φθορά και τα δημοσιεύματα περιμένοντας να τοποθετηθεί μια και καλή μετά το Πάσχα.

Μοιραία λοιπόν τα δημοσιεύματα συνδέουν τις φήμες για τη μη ανανέωση της Λυμπεράκη με τα δημοσιεύματα και τις αντίστοιχες φήμες για την Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΙ και για το εαν μένει ή φεύγει από το κανάλι του Φαλήρου.

Και όλα αυτά συνδέονται (για τους μυημένους στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) επειδή ο διευθυντής ειδήσεων του OPEN Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο παρελθόν είχε προτείνει την Εύα Αντωνοπούλου για την παρουσίαση των δελτίων του MEGA…

Διαβάστε στη συνέχεια τι έγραφε το Enimerosi24 τον Ιούλιο του 2014: “Τη Μαρία Σαράφογλου, την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και την Εύα Αντωνοπούλου πρότεινε ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος στους εκδότες την περασμένη εβδομάδα όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ. Τι απάντησαν οι μεγαλομέτοχοι στο άκουσμα των ονομάτων που πρότεινε το στέλεχος; «Θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε» (εδώ).

Αυτά λοιπόν τότε! Για να επιστρέψουμε όμως στο σήμερα… Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η Νίκη Λυμπεράκη δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό, αφού ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το ελεύθερο στα στελέχη του να αποφασίζουν για το καλύτερο που αυτά πιστεύουν… Με λίγα λόγια ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει το ελεύθερο να αποφασίσει για την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του.

Απο κει και πέρα και στον βαθμό που ισχύουν όλα όσα ακούγονται για την Εύα Αντωνοπούλου, εξαρτάται και από την ίδια εαν επιθυμεί να μετακινηθεί από ένα κανάλι με τηλεθέαση πάνω από 20% σε έναν άλλο πέμπτο στην κατάταξη με τηλεθέαση πέριξ του 8%. Ωστόσο, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς οτι ο Σαββίδης πληρώνει πολύ περισσότερα χρήματα από τον Αλαφούζο! Κι αυτό στις μέρες μετράει!

Comments are closed.