Σιωπηλός Δρόμος

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο Mega

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.

Κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετικές ερμηνείες και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών σε μία σειρά που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

Κυριακή 4 Απριλίου 2021
Επεισόδιο 1: « Χαμένο στίγμα»

Σε ένα πλούσιο προάστιο της Αθήνας, στο Βαθύ Αττικής, το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου που πραγματοποιεί ένα από τα καθημερινά του δρομολόγια, αγνοείται. Μέσα σ’ αυτό επιβαίνουν 9 μαθητές του δημοτικού σχολείου, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών μιας προνομιούχας κοινότητας, μαζί με τον οδηγό και μια νεαρή συνοδό. Εναέριες και επίγειες δυνάμεις τις αστυνομίας σαρώνουν από την πρώτη στιγμή την περιοχή, ενώ επικεφαλής των ερευνών αναλαμβάνει ο Νάσος Οικονομίδης, ένας έμπειρος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Η συνταρακτική διαπίστωση πως πρόκειται για μια υπόθεση μαζικής απαγωγής δεν θα αργήσει να έρθει και ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος όχι μόνο για την δοκιμαζόμενη κοινότητα και τους τραγικούς γονείς, αλλά και για όλη τη χώρα. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Θάλεια Καρούζου, μια νεαρή δημοσιογράφος, επιστρέφει στην γενέτειρά της και βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Comments are closed.