Η μάχη για τη “Ναυτεμπορική”

Αύριο εως τις 11.00 το πρωί η κατάθεση των προσφορών για τα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου

Μετά την προχθεσινή ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό… Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης θα “συναντηθούν” ξανά αύριο στον πλειστηριασμό της “Ναυτεμπορικής”. Οι δυο επιχειρηματίες λέγεται ότι θα καταθέσουν προσφορά για την πιο ενδιαφέρουσα μιντιακή μονάδα, μετά τον πλειστηριασμό του ΔΟΛ που επίσης και τότε είχαν κονταροχτυπηθεί με κερδισμένο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν προσφορές μέχρι αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου εως τις 11.00 το πρωί.

Σύμφωνα με την πρόσκληση θα διενεργηθούν τρεις ανεξάρτητοι δημόσιοι διαγωνισμοί, αφού τα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου της “Ναυτεμπορικής” έχουν “σπάσει” στα τρία: Ο πρώτος θα αφορά στα ακίνητα του ομίλου (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α). Ο δεύτερος τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας και των ιστοσελίδων της, όπως επίσης και το πιεστήριο στο Κορωπί, καθώς και το αρχείο της εφημερίδας. Και ο τρίτος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για τη θυγατρική Pestaola Media.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Comments are closed.