Ο Πολάκης “αδειάζει” Τσίπρα

Το επόμενο είναι να του δείξει και την πόρτα της εξόδου ο αψύς κρητικός…

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή… Την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης είχε πει τη ΝΔ κόμμα δωσίλογων, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του Κολοκοτρώνη κλπ…

Εχθές λοιπόν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο KONTRA ερωτήθηκε αν συμμερίζεται την άποψη του βουλευτή του και απάντησε (χωρίς να τον αδειάσει τελείως): “Δεν θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη δωσίλογων, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα”! Λαμπρά έως εδώ!

Σήμερα ο βουλευτής Χανίων επανέρχεται και αγνοώντας επιδεικτικά τη μετριοπαθή τοποθέτηση του αρχηγού του τον “αδειάζει” (τον αρχηγό του) πανηγυρικά γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα: «Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ” προφανώς για να το εμπεδώσει ο αρχηγός του και να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο, “Για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.
Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων,,Βελουχιωτηδες ,114,Πολυτεχνείο ,Αλλαγή… Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!! Τέλεια και παύλα ! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει”! Αυτά!

Comments are closed.