Ο ρόλος Κανάκη στο OPEN και το Escape to the Country του BBC

 

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται η εμπλοκή Κανάκη σε ρόλο συμβούλου στο OPEN… Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο – κάτι που ακούγεται εσχάτως, ο Αντώνης Κανάκης, εκτός από το “Ράδιο αρβύλα” και το “Βινύλιο”, να αναλάβει και μια τρίτη παραγωγή για λογαριασμό του OPEN από τη νέα σεζόν. Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής που με ό,τι ασχολείται γίνεται επιτυχία – τηλεοπτικά sites, δεν αποκλείουν να ασχοληθεί με ένα νέο project στο οποίο η συμμετοχή του θα είναι αυστηρά σε επίπεδο παραγωγής.

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω η σκέψη το OPEN να έχει παραγωγές στη Βόρεια Ελλάδα υπήρχε από την εποχή που ο Ιβάν Σαββίδης είχε αγοράσει το Epsilon… Σύμφωνα μάλιστα με τις φήμες της εποχής εξαιτίας των εγκαταστάσεων που διατηρεί στην περιοχή, επιπλέον τότε δεν είχε αποκτήσει ακόμα το Πόρτο Καρράς, το οποίο έχει έκταση περίπου 18.000 στρεμμάτων.

Μάλιστα, στο παρελθόν εξαιτίας του ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για τον κλάδο του real estate και του τουρισμού, τη στενή φιλία που έχει με τον όμιλο Μουζενίδη, όπως και επίσης τις “άκρες” που έχουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες με Ρωσία, Κίνα και άλλες χώρες, κάτοικοι των οποίων επενδύουν στο real estate στη χώρα μας είχε ακουστεί μια ιδέα.

Συγκεκριμένα λεγόταν τότε ως φήμη την εποχή που το κανάλι ακόμα ήταν Epsilon ότι ο Βρετανός σύμβουλος του είχε προτείνει μια παραγωγή που θα βασίζεται στο Escape to the Country του BBC. Η μοναδική διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι υποψήφιοι αγοραστές σπιτιών στην Ελλάδα (Ελληνικών νησιών, Χαλκιδικής κλπ) και το όλο project θα “στηριζόταν” απο χορηγούς (real estate, αεροπορικές κλπ), κάτι το οποίο ο όμιλος Μουζενίδη το κάνει έτσι κι αλλιώς.

Βέβαια όλα αυτά – επαναλαμβάνουμε, ήταν φήμες εκείνης της εποχής, δηλαδή, πολύ προ πανδημίας, διότι η κατάσταση τώρα ειδικά στις αεροπορικές είναι τραγική!

Comments are closed.