Γιατί τα φιλο-Συριζαϊκά media έχουν μαγευτεί από την ΕΡΤ;

 

Ειναι όλα ωραία και καλά στην ΕΡΤ, όπως ισχυρίζεται το δίδυμο των επικεφαλής και τα δελτία Τύπου της εταιρίας; Επιπλέον, γιατί ακόμη και τα φιλο-ΣΥΡΙΖΑ media ασκούν υποτονική κριτική με επιδερμικά ρεπορτάζ για το τι πραγματικά συμβαίνει και δεν μπαίνουν στο βάθος των οικονομικών συμβάσεων που υπογράφονται, ενώ συχνά τις εκθειάζουν; Δεν εξηγείται διαφορετικά! Προφανώς συμβαίνει κάποιο θαύμα στην Αγία Παρασκευή που ακόμη και οι Συριζαίοι έχουν χάσει τη φωνή τους!

Είναι όμως έτσι; Μια εξήγηση, για τους γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο ραδιομέγαρο, είναι ότι τα ίδια πρόσωπα που είχαν τον έλεγχο της ΕΡΤ επι κυβερνήσεων Σαμαρά και Τσίπρα είναι και επι Μητσοτάκη και μάλιστα με πρωτοφανή αγριότητα στο κυνήγι του θηράματος! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πρόσωπα αντιμάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα μοιράζει το χρήμα του ελληνικού λαού με όρους όχι πάντα “εταιρικούς”, αλλά πάντα όλα νόμιμα και με τη σφραγίδα της “Διαύγειας”. Στο παιχνίδι υπάρχουν πρωταγωνιστές, νταβατζήδες, κομπάρσοι, αλλά και επαίτες που περιμένουν να γλείψουν κάποιο κόκαλο αν αυτό πέσει κάτω.

Με λίγα λόγια υπάρχουν διάφορα φαινόμενα για όποιον θέλει να τα παρατηρήσει… Για παράδειγμα από ποιες εταιρίες αγοράζονται τηλεοπτικά προϊόντα και πρόγραμμα… Πόσο συχνά; Είναι οι ίδιες ή όχι; Αντίστοιχα, αξίζει κανείς να παρακολουθήσει αν συμβαίνει το ίδιο και με τις αναθέσεις, εσωτερικές, εξωτερικές, μεικτές… Από ποιες εταιρίες; Πόσο συχνά; Είναι ίδιες ή άλλες;

Είναι γεγονός λοιπόν ότι αν θέλεις να παρατηρήσεις, παρατηρείς… Αλλιώς στέκεσαι στα επιφανειακά, ποιος ανέλαβε τι, ποιος έφαγε τη θέση ποίου… Αν στις εκπομπές εκπροσωπούνται όλες οι φωνές και κουραφέξαλα! Α, και αν δόθηκε εντολή να παίξει ή όχι το θέμα της Ικαρίας! Αστεία πράγματα, για να δικαιολογούν στον ΣΥΡΙΖΑ την αντιπολιτευτική τους ύπαρξη! Και να περνούν τα σημαντικά (του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου) στα ψιλά!

Comments are closed.