Ειδικά με Μίχαλο η ομάδα πετάει

… ή αλλιώς πώς να κρύψεις τον Πολάκη πίσω από την Αχτσιόγλου και τον Χαρίτση

Το θέμα δεν είναι οικονομικό όταν ο λόγος είναι στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ… Η θητεία του ήταν τόσο γλαφυρή που δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε κάτι άλλο… Μόνο τον Μίχαλο ενδιαφέρει η πρόταση επανεκκίνησης της οικονομίας! Άλλωστε όντας στην αντιπολίτευση μπορεί να υποσχεθεί ό,τι θέλει σε όποιον θέλει! Όπως και έκανε δηλαδή!

Το ενδιαφέρον λοιπόν εστιάζεται στο επικοινωνιακό κομμάτι και ειδικά σε αυτούς που επέλεξε ο Τσίπρας για να είναι δίπλα του στην παρουσίαση! Αν λοιπόν εξαιρέσουμε την απουσία του πρώην τσάρου της Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου που ήταν αναμενόμενη ως αποτέλεσμα της υποβάθμισης του στην κομματική ιεραρχία… Δίπλα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάθισαν η Εφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης. Δυο νέα πρόσωπα – αν και με συνεχή θητεία στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… Οι επικοινωνιολόγοι του προέδρου πρότειναν να τον περιστοιχίζουν οι φρεσκαδούρες – πλην όμως, και οι δυο άχρωμοι και άοσμοι!

Το πρόβλημα όμως του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μετά από τους συγκεκριμένους δυο, υπάρχει το χάος! Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε πολιτικό προσωπικό για να επιδείξει… Και το “χάος” εν προκειμένω συμβολίζεται με ένα όνομα: Παύλος Πολάκης! Αυτός είναι πια στη συνείδηση του κόσμου ο ΣΥΡΙΖΑ… Η φωνή και ο λόγος του αψύ κρητικού, αυτή μένει – τελικά, στα αυτιά των πολιτών!

Αρέσει ή δεν αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα! Στον κόσμο μένει η φωνή του αψύ κρητικού! Κανείς δεν προσέχει τι λέει ο Χαρίτσης ή η Αχτσιόγλου… Κατά συνέπεια όλοι γνωρίζουν ότι αν ποτέ είχε μια δεύτερη ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι υπουργοί – όπως χαρακτηριστικά λέει συχνά πυκνά και ο Λακόπουλος, ο Πολάκης θα ήταν, ο Σκουρλέτης, ο Φλαμπουράρης και πάει λέγοντας και κλαίγοντας! Πρόσωπα τελείως φθαρμένα και παρωχημένα! Εβαλαν λοιπόν δίπλα- οι τζίνιους επικοινωνιολόγοι και τον Μίχαλο, για να αποδείξουν ότι η ομάδα πετάει! Συγχαρητήρια!

Comments are closed.