Δουλεύουν για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί υποβλήθηκε ερώτηση για τον “Κουκουλοφόρο” που ακούστηκε στην ΕΡΤ και τι περιμένουν να απαντήσει ο Λιβάνιος…

Εργάζονται Παρασκευιάτικα Πλεύρης και Μαρκόπουλος (εδώ) για να έχουν δουλειά το Σαββατοκύριακο τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό. Μέχρι εκεί, τίποτα άλλο! Αστεία πράγματα! Οπως και η σημαία περί λογοκρισίας που θα αρχίσουν να κυματίζουν στα σόσιαλ μίντια οι Συριζαίοι και η παρέα τους!

Ολα όμως ξεκίνησαν – δουλειά δεν είχε ο διάολος δηλαδή, επειδή κάποια τρολ μετέφρασαν την εμφάνιση Γραμμένου στην ΕΡΤ και το τραγούδι του “Είμαι κουκουλοφόρος” που του ζητήθηκε να πει (εδώ), ως γκολ στην έδρα του αντιπάλου, κάτι σαν ανατροπή εκ των έσω! Οι βουλευτές της ΝΔ έκριναν ότι η πρόκληση δεν έπρεπε να μείνει αναπάντητη και θεώρησαν σκόπιμο να υποβάλουν ερώτηση στον Θ. Λιβάνιο (αρμόδιο για τη δημόσια τηλεόραση)… Τα επιχειρήματα των βουλευτών δεν είναι τελείως για πέταμα, αλλά δεν το κάνεις και θέμα επειδή δέκα ψηφοφόροι σου (στα σώματα ασφαλείας) μπορεί να προσβληθούν, στη λογική πληρώνουν κι αυτοί το ανταποδοτικό τέλος… Εκτός κι αν θέλεις – που αυτό θέλεις δηλαδή, να τους χαϊδέψεις τα αφτιά, να τους μπετονάρεις, και να ποτίσεις με την ευκαιρία το… δεντράκι του διχασμού (και εδώ κολλάει η Μαρφίν) γιατί σου φέρνει ψηφαλάκια!

Αλήθεια τώρα, τι περιμένουν Πλεύρης και Μαρκόπουλος να απαντήσει ο Λιβάνιος, ότι θα τους κάνει ντα, ότι δεν θα επαναληφθεί ή να ζητήσει συγγνώμη και να επιβάλει play list στην ΕΡΤ; Ή μήπως τελικά θέλουν το… κεφάλι της Κοντογεώργη;

Comments are closed.