Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Η μεγάλη μάχη για την ανοσία!» κυκλοφορεί, εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή, η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει σχέδιο 6 εβδομάδων από την κυβέρνηση για ένα ασφαλές καλοκαίρι.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Νίκος Χαρδαλιάς στην «R»: «Η επιχείρηση “Ελευθερία” βρίσκεται σε τροχιά απογείωσης. Τον Μάιο θα διατεθούν 2,5 εκατ. δόσεις εμβολίων και τον Ιούνιο 4 εκατ. δόσεις».
– Ερχονται 6 εκατ. self tests ανά εβδομάδα και μαζικοί εμβολιασμοί έως το τέλος Ιουνίου για να θωρακιστεί ο πληθυσμός.
– Τι λένε στην «R» έγκριτοι επιστήμονες για την ινδική μετάλλαξη και τον κίνδυνο να υπάρξει τέταρτο κύμα πανδημίας. Ξεκίνησαν οι έρευνες για την παραγωγή εμβολίου που θα καλύπτει όλες τις μελλοντικές παραλλαγές του ιού.
– Πως θα λειτουργήσει η εστίαση από τη Δευτέρα και τι θα γίνει µε τα SMS για τις μετακινήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. «Ο Ερντογάν δεν σέβεται τις αρχές που διαμορφώνουν την ευρωπαϊκή ταυτότητα». «Η Τουρκία απομακρύνεται από μια μελλοντική ένταξη στην Ε.Ε. Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί και σαφείς απέναντί της», τονίζει ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Αυτό που έχει πυροδοτήσει την έκρηξη της πανδημίας είναι η κυβερνητική αδιαφορία για τον έλεγχο της διασποράς στις εστίες υπερµετάδοσης του ιού».
– Μαρί Τουσέν: «Ορθώσαμε ανάστημα απέναντι στον φασισμό». Η πρόεδρος της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αποφάσισε την άρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού μιλά στην «R».
– Στην τελική ευθεία η ρύθμιση για τα χρέη της πανδημίας. Τι προβλέπει η πρόταση που θα καταθέσει η Αθήνα στην Κοµισιόν.
– Ανχελ Γκουρία: «Η Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις». Ο Γ.Γ. του ΟΟΣΑ μιλά στην «R» για την πανδημία και την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας.
– Νέες αποκαλύψεις για το γηροκομείο των Χανίων. Οι εισαγγελείς ξεσκονίζουν τις διαθήκες 3 ηλικιωμένων. Τι καταγγέλλει στην «R» ο γιος του 80χρονου που έφυγε από τη ζωή τρεις εβδομάδες μετά την εισαγωγή του στο ίδρυμα.
– Μένιος Φουρθιώτης: Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που οδήγησαν στη σύλληψη. Οι συνομιλίες µε τους δύο ποινικούς λίγο πριν από την… επίθεση στο σπίτι του. Συνεχίζεται η έρευνα και για τις καταγγελίες του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου.
– «Πρέπει να κοιμηθείς μαζί µου για να κάνεις καριέρα!». Η «R» φέρνει στο φως τις μαρτυρίες τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά για σεξουαλική παρενόχληση.
– Η Αριστέα Καλομοίρη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια. «Να ζήσουν ειρηνικά οι δύο οικογένειες». Η ευχή της κόρης του δολοφονημένου λυράρη μετά το τέλος της δίκης.

Comments are closed.