Σε σπλάτερ εξελίσσεται το θρίλερ

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Νίκος Κοκλώνης…

Τέλος στο θρίλερ του 0,1% βάζει ο Νίκος Κοκλώνης (εδώ)… Στην πιθανότητα δηλαδή να συνεχιστεί η σχέση του με το OPEN που άφησε ο ίδιος να εννοηθεί σε συνέντευξη του στον ALPHA για να έχει σασπένς, (δεν μας φθάνει το σπλάτερ της Μεγάλης Εβδομάδας)!

Με άλλα λόγια, μόνος του το ξεκίνησε μόνος του το σφυρίζει! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρα τηλεοπτικά σάιτ ο παραγωγός που απασχολεί όσο κανένας άλλος μέσα στην πανδημία την τηλεοπτική επικαιρότητα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τα λόγια του! Αδιάψευστος, ένα πράγμα! Ισχύει τελικά το “διαζύγιο” – λέει, με το κανάλι της Παιανίας (και κάπου εκεί δάκρυσαν οι Επιτάφιοι)!

Πού το μυρίστηκαν τα έγκυρα σάιτ; Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο διάσημος παραγωγός! Οχι, δεν πάει το μυαλό σας! Απίστευτο! Αφαίρεσε – ναι, ναι… Αφαίρεσε από το status του στα σόσιαλ μίντια ότι είναι παραγωγός του OPEN (και ξανα δάκρυσαν οι Επιτάφιοι)!

Και επειδή η ημέρα είναι πένθιμη δεν θέλουμε να την φορτίσουμε περισσότερο… Για αυτό περιοριζόμαστε να πούμε μόνο ότι όποιος πιστεύει πως το επόμενο θρίλερ θα είναι η Καινούργιου και η Χρηστιδου… Ας βρει Επιτάφιο να περάσει από κάτω! Και μετά καρτερικά να περιμένει να ξημερώσει Μεγάλο Σάββατο για να κάνει Ανάσταση (τρώγοντας μαγειρίτσα στις 9.00 το βράδυ)!

Comments are closed.