Η μοιρασιά πάντα γεννούσε έριδες στους ολιγάρχες και τα μίντια

 

Η παρούσα κυβέρνηση, σε αντίθεση με την προηγούμενη, ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και κυρίως ικανοποιημένους τους ντόπιους ολιγάρχες. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες μεταξύ τους έχουν ομονοήσει! Κάθε άλλο, αφού όσο υπάρχουν συμφέροντα θα υπάρχουν και επιχειρηματικές κόντρες!

Αναμφισβήτητα λοιπόν η πιο διαδεδομένη κόντρα στα media και στο ποδόσφαιρο, είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη… Ενώ η πιο ιστορική, με εξαίρεση Βαρδινογιάννη – Λάτση, αναμφίβολα, είναι του Ευάγγελου Μυτιληναίου και του Δημήτρη Κοπελούζου που έρχεται – επίσης, από παλιά και φθάνει μέχρι σήμερα!

Η μοιρασιά πάντα γεννούσε έριδες… Και σε αυτήν τη φάση, δηλαδή στη μετά Covid εποχή και με ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα πακέτο βοήθειας από το Ταμείο Ανάκαμψης, συν το νέο ΕΣΠΑ… Με την ενέργεια και τον τουρισμό να πρωταγωνιστούν, καθώς και τις μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έχουν δρομολογηθεί… έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στο επιχειρηματικό ρινγκ! Και ακόμη περισσότερα με τους δορυφόρους τους στο μιντιακό!

Comments are closed.