Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: ««Εξοικονομώ» για όλους!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– 1,7 δισ. ευρώ για πράσινα κτίρια ιδιωτών, επιχειρήσεων και κράτους.
– Το πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο καλοκαίρι. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών και Ενέργειας, που θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.
– Η παλαιότητα των κτισμάτων και οι κλιματικές συνθήκες της κάθε περιοχής θα αποτελούν τα βασικά κριτήρια για τη χρηματοδότηση των δικαιούχων.
– Ποιες δαπάνες ενεργειακής αναβάθμισης θα επιδοτούνται και ποιες επιπλέον παροχές θα δοθούν στα ευάλωτα νοικοκυριά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εμβόλια για τον τουρισμό! Στόχος της κυβέρνησης είναι να θωρακιστούν κάτοικοι και εργαζόμενοι σε δημοφιλή νησιά. Ενισχύονται οι δομές Υγείας σε Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη και σε 15 ακόμα προορισμούς με υψηλή τουριστική κίνηση. Με οδηγό το σύστημα «Εργάνη», θα εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα όσοι εργάζονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και θαλάσσιες μεταφορές.
– Διπλωματικός πυρετός για το ραντεβού στην Αθήνα. Το παρασκήνιο των επαφών Ελλάδας – Τουρκίας για τον προγραμματισμό της επίσκεψης Τσαβούσογλου στη χώρα μας.
– Ψάχνουν τον Παππά στην Ελλάδα. Νέα στοιχεία έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. για το κρησφύγετο του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής.
– Αδωνις Γεωργιάδης: «Το πρόγραμμα για τον τουρισμό θα είναι πάρα πολύ γενναίο και οι επιχειρήσεις του κλάδου που θα είναι επιλέξιμες θα λάβουν μια πραγματικά πολύ μεγάλη ενίσχυση».
– Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Αμφισβητούμε την κανονικότητά τους. Αν θέλουν να μας κάνουν Ευρώπη, όπως λένε στη Νέα Δημοκρατία, ας ξεκινήσουν με την αύξηση των μισθών».
– Ραντεβού με την εφορία. Μυστικά και παγίδες στις νέες δηλώσεις.
– Φρίκη στα Γλυκά Νερά: «Τους είπε να την κάνουν να σταματήσει». Τι κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος για την αγωνιώδη μάχη της 20χρονης συζύγου του με τους κακοποιούς και για τις εντολές που έδινε ο αρχηγός της συμμορίας. Διαρρήξεις και ληστείες που έγιναν σε Αγία Παρασκευή, Παιανία, Καλύβια και Χαλάνδρι «ξεσκονίζουν» οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.
– Το νέο βίντεο που «καίει» τον 22χρονο. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την απόπειρα βιασμού 22χρονης κοπέλας τον Αύγουστο του 2020 στον Νέο Κόσμο.
– Ολο το υπόμνημα στην «R». Η απολογία Φιλιππίδη που δεν έπεισε τον εισαγγελέα.

Comments are closed.