Συγγνώμη ρε!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Πόσο αποκρουστικό αυτό το θέαμα. Να έχει πετάξει την απόλυτη και αδιανόητη μ@λ@κί@ ότι ένας πατέρας που κακοποιεί τη γυναίκα του μπορεί να είναι και καλός (πατέρας) και να βγαίνει τούρμπο μετά στην εκπομπή του Χασαπόπουλου στο Mega, όπου ουσιαστικά ο presenter τού έβαζε σχεδόν λόγια στο στόμα, ότι ήταν λάθος διατύπωση, να το παραδεχτεί… Kαι αυτός εκεί να εξακολουθεί να μιλά μόνο για την απομόνωση της φράσης του και για τα τρολ! Δεν έβλεπε το nothing else!

Στο μεταξύ, έβαλε χέρι και στη Βούλα Κεχαγιά γιατί δεν είχε δει την ανάρτηση του στο Facebook! Κάπου το ‘χουνε χάσει completely το μυαλό τους όλοι με τα λάικ, τις κοινοποιήσεις και τα κόμεντς και είναι όλη τη μέρα πάνω στα σόσιαλ! Βρε άνθρωπε. Ελεος! Έχεις κάνει μ@λ@κί@, προφανώς δεν σε κόβουμε για άνθρωπο που υποστηρίζει την ενδοοικογενειακή βία, αλλά το πέταξες όμως! Οπότε αστα τρολ στην ησυχία τους και ζήτα εσύ συγγνώμη! Συγγνώμη ρε! Πώς την αποφεύγουν έτσι αυτή τη λέξη, σαν τον devil το λιβάνι!

Και στην τελική, για να το κάνουμε understood! Tι άλλαξε today και βγήκε στη Χρηστίδου και παραδέχθηκε ότι ήταν φραστικό λάθος και μας αποκάλυψε ότι νιώθει άσχημα και ότι λυπάται; Προφανώς, είδε now την ομιλία του γιατί είχε απομονώσει και ο ίδιος ένα μέρος της και όχι το επίμαχο! Οποία γελοιότητα! Ρε κάτι άνθρωποι απίθανοι! Αμέσως με το μπαζούκας!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα και άντε γεια!
Και το volume για great songάκι για να στανιάρουμε!

Comments are closed.