Κοίτα ποιος μιλάει

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Πάντως πιο huge και από το βίντεο γελοιότητας της Λατινοπούλου με τις αξύριστες μασχάλες κτλ είναι η πρεμούρα να βγουν τύπισσες σαν τη Συνατσάκη και τη Σολωμού και να καταδικάσουν! Το κοσμοϊστορικό γεγονός του πλανήτη που μας έσκασε! Ποστάροντας φωτογραφίες τους και αραδιάζοντας βαρύγδουπα μηνύματα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας αναδεικνύοντας τις ατέλειες τους, για να μας πείσουν! Βρε guys δουλευόμαστε all together σε αυτό το country, ρεπό δεν παίρνουμε οι έρμοι!

Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά να το χαμπαριάσουμε. Θα μας πείσει η Συνατσάκη να αγαπήσουμε το σώμα μας και τις ατέλειες του που μας έχει φλομώσει με το μόνιμο ποστάρισμα μιας τελειότητας; Που φημίζεται για τις άψογες φωτο στο Instagram με το τέλειο φως, την τέλεια σκιά, την τέλεια λήψη για να κρύβονται όλα τα «ανεπιθύμητα» και να αναδεικνύεται only το perfect; Σοβαρά τώρα;

Η άλλη η Σολωμού βγάζει φωτογραφίες της λέει χωρίς ρετούς για να μας περάσει και αυτή μηνύματα. Που ψάχνεις την ατέλεια με το ντουφέκι! Μπάστα κορίτσια μάς γκώσατε με τα smsια σας! Η Λατινοπούλου και η κάθε άγνωστη Λατινοπούλου που βγάζει τρέλα δεν επηρεάζει κανένα 16χρονο κοριτσάκι. Πέταξε εκεί τις παλαβομάρες της, έφαγε το κράξιμο της και η ζωή στο Διαδίκτυο συνεχίζεται μέχρι το επόμενο viral.

Αντίθετα, η επιρροή της Συνατσάκη και της κάθε Συνατσάκη που μοστράρει κάθε μέρα το γυμνασμένο αδύνατο κορμί της, το τέλειο φρύδι, το τέλειο ρούχο, το τέλειο παπούτσι, το τέλειο μαλλί, το τέλειο νύχι, την τέλεια μετακόμιση της και το ντιζαϊνάτο τέλειο σπίτι της, αυτή ναι, άνετα δημιουργεί και σύγχυση ακόμα και κατάθλιψη σε 16χρονα και 25χρονες και βάλε! Θα μας τρελάνουν! Ζουν για το Instagram και «επιβάλλουν» στη μάζα την άψογη φωτο που κάθονται με τις ώρες να τη φτιάξουν, αλλά την ίδια ώρα πουλάνε και επανάσταση και ελευθερία και αποδοχή! Μη χάσουν!

Για να συνοψίσουμε και να κάνουμε understood: Θα μας πείσει η Συνατσάκη να αγαπήσουμε το σώμα μας, την κυτταρίτιδα μας και τις ραγάδες μας που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα κρύψει; Οκ! Got it!

Υ.Γ. Εξαιρείται η Μελέτη. Αυτή ναι! Δείχνει τις πανάδες της και όσοι έχουν, τις κάνει να νιώθουν καλύτερα! Αυτό! Δεν χρειάζεται το nothing else…

Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για σούπερ songάκι!

Comments are closed.