Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «”Παγώνουν” οι πλειστηριασμοί για 9 μήνες!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών για την πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων ευάλωτων νοικοκυριών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Μεταβατική λύση μέχρι να λειτουργήσει ο δημόσιος φορέας για τα ακίνητα.
– Ποια κριτήρια πρέπει να πληρούν οι δανειολήπτες για να ενταχθούν στο πλαίσιο προστασίας.
– Το κράτος θα πληρώνει, μέσω του επιδόματος στέγασης, τις δόσεις των δανείων μέχρι την άνοιξη του 2022.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν. Οι δύο ηγέτες θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στις Βρυξέλλες μετά το ραντεβού του Τούρκου Προέδρου με τον Τζο Μπάιντεν.
– Πώς οι πράκτορες της ΜΙΤ «έβγαλαν» κυβέρνηση στα κατεχόμενα. Τι καταγγέλλουν Τουρκοκύπριοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι για τις πιέσεις της Αγκυρας στην προεκλογική περίοδο.
– Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας από πλευράς κρατικού μηχανισμού και η αμεσότητα στην ανταπόκριση στις προκλήσεις δείχνουν ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεχωρίσει».
– Νίκος Βούτσης: «Είναι ιστορικά ανήθικο το επιχείρημα της δήθεν εξομοίωσης των δυνατοτήτων και της διαπραγματευτικής ικανότητας του απλού και κατά μόνας εργαζομένου με τον εκάστοτε εργοδότη».
– Σήμερα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Η μητέρα όλων των μαχών για τον Τσιτσιπά.
– Πιο κοντά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Κλείδωσαν» οι αποφάσεις για τους υγειονομικούς. Ανοίγει η συζήτηση για εργαζομένους σε εστίαση, τουρισμό και εκπαίδευση. Εσωτερικές μετακινήσεις και υποχρεωτικές άδειες για τους αρνητές των εμβολίων είναι ανάμεσα στα μέτρα που βρίσκονται υπό εξέταση.
– Πώς θα ρυθμιστούν τα χρέη της πανδημίας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Eurogroup της 17ης Ιουνίου.
– Η βεντέτα της Ζακύνθου. Συμβόλαιο θανάτου από το 2018. Οργανωμένο σχέδιο για τη δολοφονία του είχε καταγγείλει ο ∆. Κορφιάτης τρία χρόνια πριν από την εκτέλεσή του.
– «Είμαι σίγουρη ότι έχουν επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες». Η 26χρονη που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από ομάδα αλλοδαπών στην παραλία της Αγίας Μαρίνας μιλά στην «R».

Comments are closed.