Το soundtrack της πόλης

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Κόβοντας βόλτες στην τοποθεσία Athens… Μες στον καύσωνα λίγο πριν την κάνεις για τα islands!

– Η Ομόνοια είναι η πλατεία για τους Μπαγκλαντές. Ξεκάθαρα! Είναι το Golden Hall τους! Μαζεύονται κει γύρω από το συντριβάνι, παίρνουν και την καφεδιά τους και αράζουν. Απλά μην το πείτε, do not say it to Κώστας Μπακογιάννης ότι δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Θα πληγωθεί και μην τον πικράνουμε! Νομίζει ότι τη σουλούπωσε (και) για μας!

– Ο οποίος by the way δήμαρχος της καρδιάς μας, αλλά πάνω από όλα της συγγνώμης, εθεάθη χθες βράδυ στη Βαλαωρίτου. Εθεάθη; Ή ήταν πλάνη μας; Εθεάθη λίγο πιο πριν πάντως στο ίδιο σημείο ο Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ. Αγέρωχος και εντυπωσιακός. Και σεις ασχολείστε με τον Παπαδημούλη! Εδώ είναι ο εκλεπτυσμός! Χαίρε αστική τάξη του ΣΥΡΙΖΑ!

– Σε άλλα νέα, το town μετά τα λοκντάουν εχθρεύεται όσους θέλουν να φάνε σε εστιατόριο μετά τις 24:00. Τρως πόρτα από παντού! Από τα μαγαζιά του Κολωνακίου, της πλατείας Συντάγματος και γενικά του γνωστού τριγώνου της περιοχής.. Από ολούθε! Πας να κάτσεις δώδεκα παρά πέντε και σε διώχνουν, ενώ σε αυτούς που ήδη κάθονται, από το 24:00 και ένα λεπτό αρχίζουν να τους μετράνε τις μπουκιές για να τους φέρουν το POS! Δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι όμως guys! Ο Χαρδαλιάς πλέον μας αφήνει και μετά το 01:30. Hello!

– Και γύρω σου κυκλοφορεί πάντα μια ηλεκτρική σκούπα (του Μπακογιάννη). Να βουίζει και να καθαρίζει. Το soundtrack της πόλης. Κάτι είναι και αυτό! Από τις αποτυχίες του Μεγάλου Περιπάτου, τις γκάου ζαρντινιέρες, τα σαπούνια στα συντριβάνια, το ότι δεν έχει φτιάξει ούτε μια παιδική χαρά, το ότι ο Λυκαβηττός είναι στα χειρότερα του (δεν υπάρχει ούτε παγκάκι να κάτσεις) και χίλια μύρια ακόμα… Είναι το something τουλάχιστον να σκουπίζει! Και εις ανώτερα! Θα μάθει πού θα πάει!

– Η tv-πόλη πάλλεται από τις περιπέτειες της Κατερίνας Καινούργιου. Να ‘ναι καλά ο επικοινωνιακός αχταρμάς του Open που μας έχει κάνει πρώτη είδηση τη δυσαρέσκεια της με το κανάλι! Να τα βλέπουν αυτά τα παλιά γραφεία Τύπου του Mega και του Ant1 και να σκάνε στα γέλια μες στους καύσωνες!

– Το ανέκδοτο πάντως της χρονιάς είναι το ότι η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει… και μεταγραφή (ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται)! Open είσαι θεότητα! Και νεκρούς ανασταίνεις!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα και άντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για great songάκι!

Comments are closed.