Αισθητικό χάος

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το contrast των τελευταίων ωρών. Καραβάτου – Τσαλίκης. Αισθητικό χάος ανάμεσα τους!

Ο ένας κάνει ένα από τα πιο σοβαρά και αξιοπρεπή ξεσπάσματα που έχουν ακουστεί ποτέ στο ελληνικό television (εδώ). Χωρίς φανφάρες, χωρίς περιττά, to the point και με info! Mε ξεκάθαρα μηνύματα. Τύπου εγώ μπορώ να μιλήσω γιατί δεν βιοπορίζομαι από την τηλεόραση, πάρτε στα μούτρα το situation, έτσι έχει. Respect ο τύπος γιατί και μορφωμένος είναι και λαμπρά τα μπουμπούνισε. Με μέτρο και συνοχή και νόημα στα everything του! Πολύ great ο λόγος του!

Η άλλη, με τη γνωστή τρεμάμενη φωνή. Κάθε φορά τα ίδια και τα the same! Μόνο η αφορμή διαφέρει each time. Όλα τα υπόλοιπα, boring από το ξεκίνημα. Πόσο σοβαρά παίρνουν κάποιοι τον εαυτό τους… Είναι να ζαλίζεσαι από το μέγεθος! Και αυτό πια με το “γενναίες συγγνώμες” από μέρους τους.

Για να μην τρελαθούμε βρε guys. Σοβαρή περίπτωση presenter θα ήταν να κάνει κάποιος τη μ@λ@κί@ με τα δίδυμα αδέρφια του Big Brother και τις μεζούρες στα επίμαχα σημεία και τα χαχανητά της (εδώ) και μετά στο καπάκι να παραιτηθεί μόνη της. Να μην περιμένει καμία κατσάδα. Ή να εκσφενδονίσει ένα τίμιο «παιδιά κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθώ αυτό είναι το μόνο σοβαρό αλλά τρέχουν και οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις στο σπίτι και τα things είναι δύσκολα οπότε θα με φάτε στη μούρη…».

Αυτό μάλιστα! Αλλά αυτό τώρα να κάνεις την πατάτα, να απολογείσαι δραματικά μετά το σάλο των αντιδράσεων που ακολούθησε και στο φινάλε της σεζόν να το αραδιάζεις πάλι έτσι, περιμένοντας που λέει ο λόγος να σου πούμε και συγγνώμη ε, οκ. Βαρεθήκαμε!

Αυτά. Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για great songάκι

Comments are closed.