Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Υποχρεωτικό εμβόλιο και στην εστίαση» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο που συζητά η κυβέρνηση για τους εργαζομένους σε αυτόν τον κλάδο.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Η βεβαίωση εμβολιασμού θα αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη χορήγηση πιστοποιητικού υγείας σε όσους απασχολούνται σε καφέ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης. Από τον Σεπτέμβριο η εφαρμογή του μέτρου.
– Συναγερμός από τους επιστήμονες για την επέλαση της μετάλλαξης «Δέλτα». Εντονη ανησυχία για την έξαρση των κρουσμάτων σε Σαντορίνη, Μήλο, Πάρο και για τη μεγάλη αύξηση στις εισαγωγές ανεμβολίαστων ασθενών στα νοσοκομεία Αττικής και Θεσσαλονίκης.
– Τι προβλέπουν για την εξέλιξη της πανδημίας τις επόμενες εβδομάδες οι καθηγητές Δημοσθένης Σαρηγιάννης και Γιάννης Τούντας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το κρυφό σχέδιο του Ερντογάν για την Κύπρο. Ο Τούρκος Πρόεδρος κλιμακώνει τις προκλήσεις και μεθοδεύει κινήσεις με στόχο την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Επόμενος στόχος του, μετά το άνοιγμα των Βαρωσίων, είναι να αποκτήσουν τα κατεχόμενα καθεστώς παρατηρητή στον ΟΗΕ.
– «Κλειδώνει» η απόφαση για τον κατώτατο μισθό. Την αύξησή του κατά 2% εισηγείται ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
– Σήμα κινδύνου από την Ιντερπόλ για πλαστά πιστοποιητικά COVID-19. Ξεκίνησε έρευνα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και βαλκανικές χώρες.
– Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Υπάρχει μια σκέψη να συνδυάσουμε την ανταμοιβή προς τους τακτικούς χρήστες μέσων μαζικής μεταφοράς με επιπλέον κίνητρα στους πολίτες για να εμβολιαστούν».
– Σωκράτης Φάμελλος: «Xρειαζόμαστε θετική και όχι τιμωρητική καμπάνια εμβολιασμού. Η Ν.Δ. επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει τις ευθύνες της».
– Ποιες αποδείξεις θα δίνουν έκπτωση φόρου έως 30%. Το μέτρο που προωθεί το οικονομικό επιτελείο για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής σε 8 επαγγέλματα.
– Φρίκη στη Φολέγανδρο: Μυστήριο με το εξαφανισμένο κινητό της Γαρυφαλλιάς. Οι αντιφάσεις στην απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και τα στοιχεία που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών.
– Μαρτυρία – σοκ για το κολαστήριο της Ηλιούπολης: 25χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα του κυκλώματος πορνείας μιλά στην «R».
– Νέες αποκαλύψεις για τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης. Διώκεται για 2 απόπειρες βιασμού.

Comments are closed.