Η μόνη που ξέρει

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε. Η μόνη που ξέρει να φτιάχνει ομάδες, είναι η Μενεγάκη. Δεν θα δεις ποτέ κάποια γκάου περίπτωση στο πάνελ της, αλλά ακόμα και αν δεις, με τον unique της τρόπο θα τον βάλει τόσο πολύ στη θέση του, ή θα τον εξαφανίσει στη συνέχεια, που δεν θα κάνει understood από πού του ήρθε!

Μεγάλο πράγμα να το κατέχεις. Ε, όπως και να το κάνουμε είναι the one and only στο είδος της. Κουτσογιαννόπουλος από τους πιο αξιοπρεπείς στο television, Ουγγαρέζος από τους πιο εύστοχους, Χρυσικοπούλου συμπαθέστατη. Τώρα για τον Πούμπουρα δεν είχαμε τρελά αρνητικά feelings, αλλά τα αποκτήσαμε με την μπαρούφα – βίντεο που μας μπουμπούνισε για τα εργασιακά. Αλλά είπαμε. Μενεγάκη. Θα επιληφθεί του θέματος!

Στον αντίποδα έχεις για παράδειγμα την… Μαλέσκου. Να γελάνε και τα τσιμέντα! Του πόσο καθόλου δεν το ‘χει! Το πάνελ της ήταν από τα χειρότερα που έχουνε κυκλοφορήσει από συστάσεως ελληνικής television! Νταξ, για να δείξουμε το μέγεθος! Και το κάνατε hear ε; Είχαν λέει παράπονο που δεν τους ανέφερε ονομαστικά στο φινάλε. Και άσχετη και άγαρμπη!

Και για το τέλος, μιας και summer έχουμε πάρτε και ένα κουιζάκι έτσι για την καλοκαιρινή ίντριγκα! Εχει λυσσάξει για να τον τοποθετούν ισότιμα πλάι στην κεντρική presenter (στα δελτία Τύπου και αλλού). Μιλάμε για πρεμούρα! Καλά θα πάει κι αυτό… Χαχαχα.

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για ωραίο songάκι!

Comments are closed.