Θα μπορούσε να είναι και τρολιά

…ο τίτλος της νέας εκπομπής της Μαγγίρα στο Open

Μα «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»…; Αλήθεια τώρα; Όταν όλοι φεύγουν από το κανάλι τρέχοντας, σας χαλάει που κάποιος πάει να μπει;

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου: H Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται στο OPEN και από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα υποδέχεται τους τηλεθεατές, με το δικό της μοναδικό τρόπο, στο καινούργιο της «σπίτι».

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» είναι μια εκπομπή γεμάτη καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία αλλά και μια εκπομπή με όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz.

Μια διαφορετική ματιά στα social media με ό,τι πιο καυτό και καινούργιο κυκλοφορεί. Φρέσκα πρόσωπα, λαμπερούς καλεσμένους, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Από το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια. Γρήγορα, έξυπνα παιχνίδια όπου μπορεί το κοινό να συμμετέχει και με ένα τηλεφώνημα να κερδίζει πλούσια δώρα.

Η Μπέττυ μαζί με την ομάδα της, τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Δημήτρη Σαράντο και την Αθηνά Αφαλίδου έρχονται στο OPEN και η διάθεση ανεβαίνει, με την πιο αισιόδοξη καλημέρα κάθε πρωί.

Μαζί τους θα είναι η Μαρία Αντωνά με όλο το τηλεοπτικό κους-κους και αποκλειστικά θέματα ενώ ο σεφ, Κυριάκος Μελάς υπόσχεται ένα μαγειρικό ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γεύσεις.

Στο «Ποιος είναι Πρωνιάτικα;», η Μπέττυ και η παρέα της κάνουν και γυμναστική, με το δικό τους τρόπο φυσικά. Παρουσιάζουν δραστηριότητες που μπορούν να γυμνάσουν αλλά και να προσφέρουν ευεξία.

Η γυναικεία, και όχι μόνο, ομορφιά, θέματα που αφορούν στις ανάγκες των παιδιών και των μαμάδων, τα αγαπημένα μας κατοικίδια, όλοι έχουν τη θέση τους στο «σπίτι» της Μπέττυς Μαγγίρα τη φετινή σεζόν.

Comments are closed.