Ζητούσαν το “κεφάλι” του Χαρδαλιά για να παραμείνει ο Χρυσοχοΐδης

Μεγάλη αναστάτωση επιχειρηματικό – μιντιακών συμφερόντων για την απομάκρυνση του “πράσινου” υπουργού…

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση, αποκλειστικά σε επιχειρηματικό-μιντιακά συμφέροντα τα οποία μάλιστα όχι απλώς είναι φιλικά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά τη στηρίζουν φανατικά!

Μέχρι την τελευταία στιγμή ασκούνταν ισχυρές πιέσεις για να μείνει στη θέση του ο πρώην (πράσινος) υπουργός… Και την ίδια ώρα ζητούσαν τη “θυσία” του Νίκου Χαρδαλιά, για την εξισορρόπηση της κατάστασης, και για να έχει νόημα η “Συγγνώμη” του πρωθυπουργού – πάντα κατά τους ίδιους, που θεωρούν ότι η ευθύνη των πυρκαγιών βαραίνει αποκλειστικά τον Χαρδαλιά και την ηγεσία της πυροσβεστικής. Για αυτό και ισχυρίζονται πλέον ότι η απομάκρυνση Χρυσοχοΐδη δικαιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρές οι πιέσεις για την παραμονή Χρυσοχοΐδη, αλλά και οι “εσωτερικές” επιθέσεις στο πρόσωπο του Χαρδαλιά που χρέωναν στον νυν υφυπουργό Άμυνας μέχρι και υπόγειες διαδρομές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

Με λίγα λόγια τα τελευταία 24ωρα είχε φουντώσει το παρασκήνιο και οι πιέσεις ήταν εξαιρετικά έντονες για να “θυσιαστεί” ο Χαρδαλιάς και να διασωθεί ο Χρυσοχοίδης… Δεν αποκλείεται λοιπόν όλα αυτά να ενόχλησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να ήθελε να στείλει μήνυμα στα διάφορα κέντρα που πιστεύουν ότι ασκούν επιρροή στην κυβέρνηση του…

Comments are closed.