Θρίλερ στην Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων (εικόνα)

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια της πτώσης – Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια έπεσε ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες

του Φρίξου Δρακοντίδη
Στιγμές θρίλερ επικράτησαν στην Πετρούπολη όταν 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

Αμέσως μετά την επικίνδυνη πτώση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν η 15χρονη ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε: «Δεν σας λέω».

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία εχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης απο το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο protothema.gr, το κορίτσι βρισκόταν στο βράχο, για να βγάλει φωτογραφίες, πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με άλλους τέσσερις-πέντε συνομίληκούς της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο προτού πέσει στο κενό.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, παίρνουν καταθέσεις από τους φίλους της ανήλικης.

Μάλιστα ζήτησαν από δυο φίλες της, να ειδοποιήσουν τους γονείς τους και να τους ακολουθήσουν στο τοπικό αστυνομικο τμήμα.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.