Η Μαρία η κόκκινη

 

Είναι η ανάγκη τους να πουν ότι έπεσε το “κάστρο”, εν προκειμένω του ΣΚΑΙ; Είναι η ανάγκη της επιβεβαίωσης; Άγνωστο! Πάντως εχθές σχεδόν το σύνολο των φιλικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναδείκνυε σε όλους τους τόνους την τοποθέτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε τα αρνητικά ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse που αφορούσαν στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Και κυρίως τη διαφοροποίηση από τον συμπαρουσιαστή της Δημήτρη Οικονόμου που “διάβαζε” διαφορετικά τη δημοσκόπηση!

Με άλλα λόγια είναι χαριτωμένη αυτή η αγωνία των φιλοΣυριζαϊκών ΜΜΕ που συνειδητά αγνοούν τα τηλεοπτικά τρικ, διότι μόνο αφελή δεν είναι… Μιας και οι παρουσιαστές αυτών των εκπομπών εσκεμμένα δημιουργούν δίπολα για λόγους τηλεθέασης… Και ειδικά στην περίπτωση της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ που φέτος δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί (στα νούμερα τηλεθέασης)!

Κατά τα άλλα η συζήτηση για το ποιοι παρουσιαστές είναι ΣΥΡΙΖΑ ή Νεοδημοκράτες, δεν είναι μόνο αστεία, είναι και φαιδρή (και αφελή και πολλά ακόμη)!

Comments are closed.