Πού δάκρυσε ο Τσελέντης;

Χατζηνικολάου - Ευαγγελάτος

 

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Ακης Τσελέντης βγήκε σχεδόν σε όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις έκτακτες εκπομπές (με το μπλε μπλουζάκι του)… Σε μια όμως δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για τον σεισμό της Κρήτης! Σε ποια; Μα φυσικά στου Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

“Η είδηση πάει στην είδηση” που έλεγε και μια παλιά ρεπόρτερ, αν φυσικά δεχθούμε ότι το να δακρύζει κανείς στην τηλεόραση είναι είδηση! Πάντως ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι, στου Νίκου Ευαγγελάτου συνέβη… Και όχι για παράδειγμα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου που ακολούθησε!

Συγκεκριμένα λοιπόν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ακη Τσελέντη η Κρήτη θα συνεχίσει να “χορεύει” στους ρυθμούς των Ρίχτερ τους επόμενους μήνες… Και κάπου εδώ το γεγονός του προκάλεσε συγκίνηση και φόρτιση διότι όπως είπε, “Έχω ζήσει αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πραγματικά δεν ξέρω τι να τους πω. Να τους πω ότι θα υπάρχει έντονη σεισμική ακολουθία επί μήνες; Είναι τραγικό να τους το πω, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό πρέπει άμεσα να τους βολέψουμε σε κάποια καταλύματα”.

Comments are closed.