Άλλο πράγμα

 

Προφανώς πρόκειται για δυο διαφορετικές γυναίκες… Είναι άλλο πράγμα η μια από την άλλη! Καμία σχέση η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με τη Βίκυ Καγιά στο GNTM (που την αντικατέστησε). Και η απορία φυσικά είναι γιατί δεν την επέβαλαν νωρίτερα!

Η φετινή λοιπόν σύνθεση (της επιτροπής) του διαγωνισμού μόδας που με επιτυχία φιλοξενεί το STAR είναι μακράν η καλύτερη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο νέο της μέλος που με την παρουσία του όχι μόνο την ομόρφυνε ουσιαστικά, αλλά της προσέδωσε έναν αέρα φρεσκάδας, που έλειπε και την κρατούσε πίσω, αλλά και ταυτόχρονα έφερε τις διεθνείς τάσεις της μόδας με αυθεντικό τρόπο στην ελληνική τηλεόραση!

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η προσθήκη στο φετινό GNTM της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έδωσε στο διαγωνισμό αυτό που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου… Η αρμονία, η ισορροπία και η προοπτική, στοιχεία που απορρόφησαν και κάθε είδος τοξικότητας από το τηλεοπτικό προϊόν! Εν κατακλείδι η προσθήκη της Παπαβλασοπούλου στο GNTM μοιάζει σαν την προσθήκη του Κουτσόπουλου στο “Master chef” πριν λίγα χρόνια που “έδεσε” με ένα μοναδικό και μαγικό τρόπο την επιτροπή, με αποτέλεσμα να απογειώσει τον δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής!

Comments are closed.