Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Σοκ στη Θεσσαλονίκη

ΕΙΚΟΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκο Τσουμάνη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από εχθές το απόγευμα η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Σήμερα νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στο λαιμού του τρία tie wrap.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος του metrosport.gr Χάρης Δημαράς, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση, αναφέρει ότι ήξερε τον ποδοσφαιριστή και τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο έξω καρδιά. Όπως δηλώνει ο ίδιος φέτος έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού και από οσο ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ο Γιώργος Τότσικας επικεφαλής του PressAris και του Yellow Radio που έφτασε στο σημείο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον γνώριζα από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε. Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Στο σημείο βρίσκετα κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς.

Ο Νίκος Τσουμάνης, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πηγή voria.gr

Comments are closed.