Ξαναχτύπησε η Μαρία η κόκκινη για τη μνήμη χρυσόψαρου Πορτοσάλτε

ΒΙΝΤΕΟ

Σε σύμβολο της αντίστασης του ΣΚΑΙ, έχει αναδειχθεί η Μαρία Αναστασοπούλου και την αποθεώνουν όλα τα media του ΣΥΡΙΖΑ! Η δημοσιογράφος ορθώς έχει επιλέξει να κάνει τον αντίλογο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού που μοιράζεται με τον Δημήτρη Οικονόμου… Και ομολογουμένως το κάνει εξαιρετικά και κυρίως πειστικά.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εκφράζει τη διαφορετική γνώμη από αυτή που στηρίζει στην εκπομπή ο συμπαρουσιαστής της, αλλά και γενικότερα ο σταθμός… Είναι δηλαδή με τους “απέναντι”! (δείτε κι αυτό)

Εχθές την αποθέωσαν πάλι τα συριζαϊκά ΜΜΕ (και όχι μόνο, δηλαδή κι αυτά που τα “χώνουν” στην κυβέρνηση από τα δεξιά), επειδή θύμισε στον Πορτοσάλτε ότι πρώτα λέει τις απόψεις του Μπογδάνου ναζιστικές και μετά λέει ότι δεν είπε τέτοιο πράγμα! Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Οικονόμου αν χωράνε στη ΝΔ τέτοιες απόψεις ο Πορτοσάλτε απάντησε “Όχι! Τι ναζιστικές, είναι δυνατόν”; Και συμπλήρωσε ότι “Ο Μπογδάνος εξέφρασε έναν αντικομμουνισμό, εμφυλιοπολεμικό, ο οποίος δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που κοιτάει μπροστά. Αλλά αυτό δεν είναι ναζιστικό, για να ξεχωρίζουμε. Είναι άλλο πράγμα το ναζιστικό, αυτό δεν είναι ναζιστικό”. Και κάπου εδώ παρεμβαίνει η Μαρία η κόκκινη για να του πει ότι πριν λίγο το είπε (το περί ναζιστικές ιδέες), για να απαντήσει ο Πορτοσάλτε “Όχι δεν είπα εγώ για ναζιστικές ιδέες”! Πήραν λοιπόν το βίντεο τα κόκκινα ΜΜΕ και το έκαναν viral!

Απολαύστε το!

Comments are closed.