Καλύτερα και από αντιπολίτευση

 

Πώς απαντά η κυβέρνηση στην έξαρση της πανδημίας; Λέει στους ανεμβολίαστους παντού θα μπαίνετε με rapid test, εκτός από φαρμακεία, σουπερμάρκετ και εκκλησία! Με απλά λόγια, στον ανοιχτό χώρο της εστίασης χρειάζεται rapid test, αλλά στον κλειστό Ναό, δηλαδή στις εκκλησίες, δεν χρειάζεται!

Το liberal του Θανάση Μαυρίδη το διατυπώνει ως εξής: Υπάρχει τρόπος να σωθεί αυτή η χώρα; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το απολύτως βέβαιο είναι πως θα παραμείνει Χριστιανική και Ορθόδοξη. Ποιος έχει διάθεση τώρα να τα βάλει με το χριστεπώνυμο πλήρωμα και τις διαθέσεις του; Ως γνωστόν ο κορονοϊός σταματάει στα τείχη της Εκκλησίας, όπως δημοσίως έχουν υποστηρίξει γνωστοί επιδημιολόγοι. Επιπλέον, οι «πιστοί» υπουργοί και βουλευτές, δεν έχασαν ποτέ φιλώντας το χέρι του Δεσπότη…

Ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης στο MEGA το αποτυπώνει ακόμα πιο γλαφυρά: Η κυβέρνηση προσπαθεί να τονώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα χωρίς μέτρα για το εμβολιαστικό πρόγραμμα! Διότι αυτό που τους λέει είναι εμβολιαστείτε, αυτό είναι το βασικό μας όπλο, αλλά αν θέλετε μπορείτε και να μην εμβολιαστείτε (και να μπείτε μέσα με rapid test)!

Comments are closed.