Η ελληνογερμανίδα δημοσιογράφος που δειπνεί με τη Μέρκελ

Η συνέντευξη της Λίντα Ζερβάκη σε γερμανική σατιρική εκπομπή…

ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο σατιρικό TV show “Zu Gast” με τον Κουρτ Κρέμερ του δικτύου ARD (RBB) έδωσε η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Λίντα Ζερβάκη και απέδειξε ότι δεν φοβάται να “τσαλακωθεί”. Εκτός απο τις σπόντες για τη ζημιά που έκανε στον Armin Laschet, τα πέρι Sputnik ως εμβόλιο επιλογής (κακιούλες που λέγονται στη Γερμανία) και το πόσο χάρηκε που έφυγε απο το ARD, της ζητήθηκε να αποκαλύψει σε ποια ηλικία είχε την πρώτη φορά σεξουαλική επαφή! (απάντησε 21).

Επίσης, ο Κουρτ Κρέμερ την έβαλε να φάει Currywurst, να “θάψουν” παρέα την Judith Rakers (δημοσιογράφο του ARD που επι CDU/CSU παρουσίαζε τα πάντα, μέχρι και την Eurovision που έγινε στη Γερμανία το 2011, και έχει τη φήμη ότι θέλει τα πάντα για πάρτη της). Highlight πάντως της συνέντευξης ένα βίντεο (στο 15:40) που βρήκε η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής απο το 1984, που είναι η ίδια μικρή με τη μητέρα της σε εκπομπή του ZDF που προετοιμάζονται για το ελληνικό Πάσχα. Θα είχε ενδιαφέρον να γινόντουσαν και στην Ελλάδα τέτοιες συνεντεύξεις.

Για να καταλάβει κανείς πόσο “δύναμη” έχει αποκτήσει η Λίντα Ζερβάκη εντός της Γερμανίας, είναι απο τα πρόσωπα που έχει καλέσει η Μέρκελ σπίτι της για δείπνο. Επιπλέον, εχει σχέσεις με τον Όλαφ Σόλτς και με πανίσχυρους γερμανούς βιομήχανους και επιχειρηματίες. Πάντως, ο τρόπος με τον οποίο “ανεβαίνει” όσο νάναι έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια και αρκετή ζήλια εντός της Γερμανίας, ακόμα και σε πρώην συναδέλφους της στο δίκτυο ARD. Τον τελευταίο καιρό έχουν δημοσιευθεί κάποια αρνητικά σχόλια, που την αποκαλούν “ξένη”, άλλα ότι “δεν έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο”. Μάλιστα, κάποια αφήνουν υπόνοιες για τον τρόπο με τον οποίον “ανεβαίνει” και τις πλάτες τις οποίες έχει ότι στο τέλος θα την οδηγήσουν στην καγκελαρία σε κάποιο πόστο. Οι ίδιες “κακές γλώσσες” στη Γερμανία λένε για πανίσχυρο ρώσο ολιγάρχη με τον οποίο έχει προσωπικές σχέσεις, και τη στηρίζει με τις γνωριμίες που έχει εντός της Γερμανίας. Πάντως, η ίδια σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν περίπου ένα χρόνο σε γερμανικό podcast είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να εμπλακεί με την πολιτική, και θα προτιμούσε να αποχωρήσει απο τη δημοσιογραφία στο μέλλον, και αν γινόταν να μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρη η συνέντευξη

Comments are closed.