Κόπηκε το γκέι φιλί από τις “Άγριες μέλισσες” στην Κύπρο

Χαμός…

Μπορεί να ταράχτηκε η εγχώρια TV από το γκέι φιλί στην prime time ζώνη που φιλοξενούνται οι “Άγριες μέλισσες”, αλλά (αυτήν τη φορά) δεν ξεσηκώθηκε θύελλα (από το παπαδαριό), και κυρίως δεν κόπηκε η σκηνή όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν! Αντίθετα χαμός έχει προκληθεί στην Κύπρο, αφού προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο με κομμένη τη σκηνή του γκέι φιλιού!

Όπως είναι φυσικό έχουν ξεσηκωθεί οι οργανώσεις… Αλλά στην Ελλάδα που φημιζόμαστε για τα αντανακλαστικά (του καναπέ) έχει προκληθεί μεγαλύτερος χαμός στα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό των (σεμνότυφων) αδελφών Κυπρίων!

Βεβαίως το παράδοξο είναι ότι Κύπριοι αδελφοί μας, είναι πολύ πιο προχωρημένοι και κυρίως απελευθερωμένοι και ακομπλεξάριστοι με όλα αυτά τα θέματα, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε κάργα συντηρητικοί, πουριτανοί και κομπλεξάρες, αλλά έχουμε πιο χαλαρή νομοθεσία… με αποτέλεσμα να βγαίνουμε πιο “φίλο” ΛΟΑΚΤΙ + από τα αδέλφια μας στη Μεγαλόνησο που έχουν μείνει λίγο πίσω με τα νομικά (δικαιώματα) και το Κυπριακό ΕΣΡ!

Comments are closed.