Ας τους μαζέψει κάποιος

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το βίντεο με τη Βούλγαρη που προσφέρει κόλλυβα πρωί πρωί στην Παγώνη δεν είναι ούτε επικό, όπως τιτλοφορείται Jesus Christ μου, ούτε ξεκαρδιστικό. Είναι απλά καθαρή άγνοια από την presenter, του τι σημαίνει κάνω ανάλαφρη television που “πουλάει” και τι σημαίνει είμαι αγενής και δεν έχω επαφή με το τι γίνεται γύρω μου και πόσο με παίρνει να το τραβήξω! Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις εμπειρία! Δεν κάνεις understood τι σου γίνεται!

Στο βίντεο, αυτό που κάνεις watch είναι η πρεμούρα της να δει τον εαυτό της στα μπλόγκια και στα βιντεάκια του Μουτσινά και των Ράδιο Αρβύλα (που για αυτό πασχίζει κάθε day) και όλο αυτό καταλήγει να είναι completely ασέβεια προς την καλεσμένη της. Δεν μπορεί να σου λέει “είμαι προληπτική μη μου τα φέρνεις εδώ, σε κηδεία ήρθα;!” και η άλλη να πηγαίνει να της τα αμολάει μπροστά στη μούρη της, γιατί έτσι το είχε προβάρει από το σπίτι της. Αυτό δεν είναι χιούμορ! Είναι απλά η huge απόγνωση σου να γίνεις viral.

Κρίμα τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο! Έχει γλυκαθεί ο έρμος από το ανάλαφρο της υπόθεσης, αλλά δεν είναι και αφελής. Δείτε τον στο βίντεο πώς κοιτάει, πώς πάει να τη μαζέψει τη συμpresenter του καταλαβαίνοντας ότι η πλάκα πρέπει να κοπεί, αλλά η άλλη… Την τύφλα της την completely!

Τον έφαγε όμως και αυτόν το infotainment! Λύσσαξε να το κάνει και ιδού τώρα τα αποτελέσματα! Έχει ρίξει το επίπεδο στα τάρταρα!

Υ.Γ. Τη stupidity την κατάλαβε στο τέλος, ή της τη σφύριξαν μικρή σημασία έχει, και έσπευσε στο καπάκι να τη βγάλει σε instagram story για να δείξει ότι όλα οκ. Να προλάβει. Λες και δεν καταχωρήθηκε η tv-αγαρμποσύνη της…

Comments are closed.