Φέρε μου ένα σύννεφο να πέσω

…μια ημέρα πριν την Τσικνοπέμπτη

Η Μάγδα Τσέγκου έδωσε συνέντευξη στο MEGA και αποκάλυψε ότι έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά. Μπράβο της (κι ας άργησε)!

Ο Γιώργος Παπαδάκης γράφουν οι μιντιακές στήλες (μετά από ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κ. Καινούργιου) ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 για δυο χρόνια. Υπάρχουν λέει και κάτι ψιλά γράμματα, για το μετά τα δυο χρόνια και για το ποιον θα χρίσει διάδοχο… Συγγνώμη, αλλά στα κληρονομικά τους δεν θα ανακατευτώ!

Επίσης από το μιντιακό ρεπορτάζ πληροφορούμαστε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη που πάει OPEN για να παρουσιάζει δίωρη εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη ετοιμάζει το πάνελ της! Και με ποιον λέτε συζητάει για να ενταχθεί στην ομάδα; Με τον υιό Παπαδάκη (που έχει και εμπειρία!)… Άλλωστε ποιον να πάρει;

Έτσι είναι η ζωή, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις (στα διαζύγια και σε όλα)… Για παράδειγμα ο Κύρτσος μπορεί να διεγράφη από τη ΝΔ, αλλά αμέσως έκανε έναν νέο φίλο στον ΣΥΡΙΖΑ! Κολλητάρια με τον Παύλο τον Πολάκη γράφουν τα σάιτ… Επειδή – λέει, εχθές στοιχημάτιζαν (οι δυο τους) στο τουιτερ νάνογιλέκα για τα μάτια του Αδωνι… Και για το αν ο υπουργός καταλαβαίνει ή όχι ότι η απολιγνιτοποίηση οδηγεί τα νοικοκυριά σε αδιέξοδο λόγω ακρίβειας της ηλεκτρικής ενέργειας! Ευχόμαστε να μακροημερεύσει η φιλία τους, και γιατί όχι, να συγγενέψουν αν προκύψει! Ξέρουν αυτοί!

Εμένα όμως άλλο με ανησυχεί! Ότι ο κολλεγιόπας και καλό-σπουδαγμένος στα εξωτερικά Κύρτσος τουιτάρει κάθε 40 λεπτά, και θα το κάψει το μασίν!

Διαπιστώνω οι τηλεοπτικές σειρές με Αγίους είναι το νέο τρεντ! Μετά τον Άγιο Νεκτάριο, και τον Άγιο Παΐσιο στο MEGA… Ζήλεψε και το OPEN και θα ετοιμάσει για του χρόνου – λέει, σειρά με τον βίο του Ιωάννη του Ρώσου!!!!! Προφανώς μας τρολαρουν!

Μην ξεχάσω, διάβασα ότι εθεάθη UFO, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο δηλαδή, στον ουρανό του Ισλαμαμπάντ (πρωτεύουσα του Πακιστάν άσχετε!)… Δυο ώρες – λέει, σουλάτσαρε, το φωτογραφίζανε, και αυτό εκεί χαμογελούσε!

Να τελειώσω με μια έρευνα που ομολογώ δεν με ξάφνιασε καθόλου… Και αναρωτιέμαι γιατί να σπαταληθούν χρήματα και ενέργεια από τη Focus Bari/YouGov για να μας πει ότι οι (οξυδερκείς) Έλληνες είμαστε – λέει, σκεπτικοί απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη! Έλα τώρα σε παρακαλώ!

Captain

Comments are closed.