Μαλέσκου – Λιάγκας μαζί

… ενώ ο Ντέμης το δουλεύει ακόμη

Το καλύτερο που άκουσα αυτές τις ημέρες (στα κακόφημα στενά των σόσιαλ) είναι, “Κυρία μου ασχοληθείτε με την επιδημιολογία η γεωπολιτική δεν σας ταιριάζει”!

Εμείς πάλι θα ασχοληθούμε με πιο ταπεινά πράγματα. Νέος γύρος φωτογραφιών κατακλύζει το Διαδίκτυο με τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη (που είναι έτοιμοι να κάνουν παιδιά από τον πολύ έρωτα)… Και ο Ντέμης ακόμη να συνηθίσει τη νέα του ζωή! Εντάξει! Σιγά – σιγά συνηθίζει λέει στο ΘΕΜΑ… Πάρε το χρόνο σου αγόρι μου!

Λοιπόν μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη κατέληξα ότι ο Λιάγκας και η Μαλέσκου πρέπει να κάνουν μαζί εκπομπή! Θα γίνει χαμός! Θα είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! Λοιπόν αστέρια του προγράμματος ξεκινήστε τα τηλέφωνα!

Άσε που θα της μάθει να μιλάει και να μη σου καίει τον εγκέφαλο, θα της μάθει να κάνει συνεντεύξεις, θα της μάθει τηλεόραση, θα δει επιτέλους πώς είναι να κάνεις νούμερα… Και έχει και κότερο! Αυτό πού το πας!

Και κάτι τελευταίο. Άσχετο! Ακούω ότι αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα αποκαλυφθεί ο γρίφος της Πάτρας! Θα πέσουμε από τα σύννεφα πάλι!

Captain

Comments are closed.