Οι Ρώσοι χτυπούν πολυκατοικίες στο Κίεβο

Στις φλόγες τρία κτίρια, τουλάχιστον δύο νεκροί – BINTEO

Εφιαλτικές στιγμές για την ουκρανική πρωτεύουσα καθώς εντείνονται οι ρωσικές επιθέσεις – Σε 19 ανήλθαν οι νεκροί ρωσικής επιδρομής σε πύργο της τηλεόρασης – Ανάληψη πλήρως του ελέγχου της Χερσώνας, ανακοίνωσε η Ρωσία

Ρωσικά πυρά έπληξαν σήμερα το πρωί τουλάχιστον δύο τομείς του Κιέβου όπου βρίσκονται κατοικίες, σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών· οι πρώτες πληροφορίες που έδωσαν κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς, την ώρα που οι μάχες γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα, την οποία επιδιώκει να περικυκλώσει ο ρωσικός στρατός, δεν σταματούν να κλιμακώνονται.

Εφιαλτικές ήταν οι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα για τη δοκιμαζόμενη πόλη, με εκρήξεις να ακούγονται απο πολύ νωρίς και φωτιές να ξεσπούν σε τρεις πολυκατοικίες που χτυπήθηκαν από ρωσικά πυρά.

Σύμφωνα με την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας, φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο πολυκατοικίες 9 και 16 ορόφων στη δυτική συνοικία Σβιατοσίν του Κιέβου.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά στη 16ώροφη πολυκατοικία, και 35 άτομα συνολικά διασώθηκαν από το φλεγόμενο κτίριο.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.