Ούτε με την πολυθρόνα…

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Είναι ωραίοι εντάξει. Και οι δύο. Αλλά today ειδικά απολαύσαμε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στο interview τους στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ήταν τούρμπο από την αρχή γιατί είχε αργήσει και έκανε nice πλάκα τύπου να τα μπουμπουνίσει όλα τα προκαταρκτικά στο καπάκι με το καλημέρα, βιογραφικά κτλ για να περάσουν στο “κυρίως”! Αφασίας!

Και σε κάνει να remember πόσο ωραίοι είναι στην εκπομπή τους, πραγματικά τους απολαμβάνεις και τους δυο… Στην κουβέντα τους με τους καλεσμένους. Γιατί απλά είναι αληθινοί. Είναι εκεί, ακούνε, νιώθουν! Χαμπαριάζουν! Από τις λίγες περιπτώσεις, τις ελάχιστες, που μπορείς να κάνεις watch ένα interview χωρίς να σου βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος και όλα τα κύτταρα μαζί, με δεύτερες σκέψεις για το πόσο γκάου είναι ο presenter. Αυτοί το ‘χουν! Και οι δύο!

Και κάνεις ένα contrast με Μπουλέ και Θεοχάρη που πήραν το Dot στον Σκάι από όπου έφυγαν η Ζαμπέτογλου και ο Αναγνωστόπουλος και λες, δεν μπορεί Jesus Christ μου… Ύβρις! Σόκι και δέος! Και ειδικά η Μπουλέ δηλαδή. Καμία επαφή ούτε με τον συμpresenter της, καλά για τον συνεντευξιαζόμενο δεν το συζητάμε, αλλού για αλλού το woman.. Καμία επαφή με τους πάντες! Ούτε και με την πολυθρόνα όπου κάθεται! Απορείς με αυτόν που τη διάλεξε! Όχι την πολυθρόνα..

Comments are closed.