Άσε μας βρε Οικονομάκου

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ

Οκ έχεις υπέροχο σπίτι. Από σελίδα περιοδικού. Τεράστιο. Πανάκριβο. Η ζωή σου είναι τέλεια. Και εσύ πολύ κουλ και επιτυχημένη. Εμάς περιμένεις να στο πούμε; Και αν ναι, γιατί… Why περιμένεις και έχεις την ανάγκη να στο πούμε; Τροφή για σκέψη.

Ας ενημερώσει τώρα επιτέλους – γενικώς – κάποιος τις instagram influencers (τρομάρα τους) ότι δίπλα μας γίνεται πόλεμος, η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο, η κοινωνία βασανίζεται οικονομικά και πασχίζει καθημερινά να ανταπεξέλθει στα βασικά (στα βασικά επαναλαμβάνουμε. Hello!) μπας και κρατήσουν για λίγο την τελειότητα για την πάρτη τους. Κανείς δεν τους την απαγόρευσε. Μια ρέγουλα απλά να βάλουν στον απύθμενο ναρκισσισμό τους και στην άκρατη ματαιοδοξία τους. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή που αξίζουν και έχουν περισσότερο βάθος να προβληθούν, από το σούπερ ντούπερ καθιστικό του σπιτιού σου που μας μοστράρεις για να σε αποθεώσουμε…

Τα πλάνα μοιάζουν σαν ένα μικρό παιδάκι που έχει ένα γλειφιτζούρι και το περιφέρει στα υπόλοιπα πιτσιρίκια για να ζηλέψουν. Κοιτάξτε τι έχω ζήλια, ζήλια!

 

Comments are closed.