Τηλεοπτικές μπηχτές


 

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που σέβεται το όνομά του αυτήν την εποχή… Οφείλει ως προς την ενημέρωση, να αφήσει υπόνοιες για το εάν θα μετακινηθεί ή όχι από τον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ την επόμενη σεζόν, αλλά και τι θα κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1! Να ρίξει μπηχτές για το OPEN που δεν καταφέρνει να κεφαλαιοποιήσει τα αυξημένα ποσοστά που σημείωσε το καλοκαίρι με τις φωτιές και τώρα με τον πόλεμο… Να θυμίσει τα χαμηλά νούμερα στα νεανικά κοινά του ΣΚΑΙ και να καταγράψει την αδυναμία να βρει τον βηματισμό του το δελτίο ειδήσεων του MEGA!

Να πετάξει “φωτοβολίδες” (ονοματεπώνυμα) τύπου, Μαρία Σαράφογλου, Ακης Παυλόπουλος, Τατιάνα Στεφανίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή κ.α.

Ενώ ως προς τα ψυχαγωγικά να τονίσει τη ρευστότητα που υπάρχει στον ALPHA, αφού κανένας δεν έχει ανανεώσει… Να εστιάσει στο αβέβαιο και άγνωστο μέλλον του προγράμματος του OPEN… Να αναδείξει τις αντιφάσεις του ΑΝΤ1, την κόπωση των προγραμμάτων του STAR και την τουρκική μονοκρατορία του ΣΚΑΙ… Ενώ δεν πρέπει να ξεχάσει ότι το MEGA, παρά τις όποιες επιτυχίες έχει δρόμο μπροστά του για να βρει πού το πάει (και τι θα το κάνει)…

Comments are closed.