Βάλτος οι δημοσκοπήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ

… έχει προβληματίσει μέχρι και τους αναλυτές η ακινησία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η παροιμιώδης αδυναμία της να κερδίσει από την αναμενόμενη φθορά της κυβέρνησης

Το συμπέρασμα από τις δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ότι η κυβέρνηση έχει φθορά από τη διεθνή συγκυρία και ειδικότερα από την ακρίβεια που έχει ανατρέψει τους προϋπολογισμούς των ελληνικών νοικοκυριών, με αποτέλεσμα να βλέπουμε το φαινόμενο, όσο ανεβαίνουν οι τιμές η κυβέρνηση να πέφτει στις δημοσκοπήσεις! Αναμενόμενο.

Αυτό όμως που δεν έχει προηγούμενο είναι η “νεκρική” στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ! Ο κόσμος έχει έρθει ανάποδα τα τελευταία δυο χρόνια, με αποκορύφωμα τον πόλεμο του τελευταίου μήνα και οι πολίτες δεν διακρίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση! Είναι απίστευτο ότι δεν κερδίζει τίποτα από την αναμενόμενη φθορά της κυβέρνησης!

Δείτε στη συνέχεια τις τρεις χαρακτηριστικές κάρτες από τη δημοσκόπηση της Merton Analysis για το MEGA. Στην πρώτη κάρτα βλέπουμε την αξιολόγηση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρατηρώντας ότι ακόμη κι εδώ οι αρνητικές γνώμες για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερες! Στη δεύτερη κάρτα καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Μητσοτάκης με διπλάσιο ποσοστό από τον Τσίπρα. Και στην τρίτη κάρτα βλέπουμε την εκτίμηση ψήφου.

Comments are closed.