Αιχμές Ουγγαρέζου για προηγούμενη συνεργασία του

 

Με τις τηλεοπτικές παρέες ή αλλιώς τηλεοπτικά πάνελ, ασχολείται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη χθεσινή του στήλη (στο youfly εδώ)… Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε -ομολογουμένως πρώτη φορά, σε προσωπική του εμπειρία. Ως εκ τούτου “μαγνήτισε” την προσοχή το γεγονός, αφού εμμέσως πλην σαφώς αφήνει αιχμές για παρουσιαστή / ή παρουσιαστές σε πάνελ όπου συμμετείχε, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα! Είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τιμά τις συνεργασίες του, ενώ ποτέ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό αρνητικό περιστατικό στην επαγγελματική του διαδρομή… Και την ίδια ώρα δεν έχει εκθέσει ποτέ κανέναν εργοδότη ή συνεργάτη, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους και την εργασία που του προσέφεραν.

Στη συγκεκριμένη λοιπόν στήλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρεται σε καλεσμένο εκπομπής που συνεργαζόταν (στο πάνελ), ο οποίος απαίτησε από τους υπεύθυνους (της εκπομπής) να μην του υποβάλει καμία ερώτηση! Κι αυτοί (οι υπεύθυνοι δηλαδή) το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα. Το αποτέλεσμα ήταν να “Κλάψει, αλλά να κάτσει (μέχρι να φύγει οριστικά)” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά! Ο Ουγγαρέζος ως άψογος επαγγελματίας προφανώς κατανοεί – όπως δηλώνει, τη στάση των υπευθύνων της εκπομπής να κάνουν δηλαδή το χατίρι του καλεσμένου… Αντί να στηρίξουν τον συνεργάτη τους. Αυτό όμως τους δικαιολογεί κιόλας;

Διαβάστε τη δική του διατύπωση και τα συμπεράσματα δικά σας: ” Να ξεκαθαρίσω πως, αν είσαι πανελίστας δε θα σε ρωτήσει κανείς, ούτε σου πέφτει και λόγος στους καλεσμένους της εκπομπής. Θα κάτσεις και θα «το φας» – μια δουλειά ρημάδα έχεις να κάνεις. Για πρώτη φορά στο κείμενο θα αναφερθώ, για παράδειγμα, σε προσωπική μου, εμπειρία, όταν καλεσμένος – σε link κιόλας – απαίτησε να μην του απευθύνω ερώτηση. Και η εκπομπή το δέχτηκε και καλά έκανε, γιατί δουλεύουμε για να περνάτε καλά εσείς, όχι για να βγάζουμε τις μανούρες μας, εμείς. Έκλαψα λίγο, αλλά έκατσα (μέχρι να φύγω, τελικά, οριστικά)”.

Comments are closed.