Όλοι μιλούν για το τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη

 

Η Αγγελική Νικολούλη την ερχόμενη Παρασκευή 1 Απριλίου θα ανοίξει για άλλη μια φορά το «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Εχθές το απόγευμα όμως δημοσιεύθηκε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο Instagram και στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη το trailer της εκπομπής αυτής της εβδομάδας.

Στην αρχή του trailer ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν γίνονται γνωστά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τη μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου… «Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες που μου είπες πως ”αν δεν έχουμε στοιχεία, δεν θα κάνουμε εκπομπή”» ακούγεται να λέει η γυναικεία φωνή, απευθυνόμενη στην Αγγελική Νικολούλη. «Αν δεν έχουμε… Από τη στιγμή που βρήκα…;» ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά, με το trailer να είναι γεμάτο πλάνα από τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Στο μεταξύ, κρίσιμη αναμένεται η παρούσα εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα… Αφού αύριο το αργότερο έρχονται οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε στη συνέχεια το trailer

 

Comments are closed.