Το πρώτο καβγαδάκι Μπογδάνου – Κρανιδιώτη

Το πρώτο καβγαδάκι στις τάξεις του ΕΣΥ (όχι του εθνικού συστήματος υγείας, του άλλου του πολιτικού), και μάλιστα δημόσια καταγράφηκε ανάμεσα στον Φαήλο Κρανιδιώτη και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στα κοινωνικά δίκτυα όπου δραστηριοποιούνται και οι δυο έντονα και άρα θα έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον…

Το θέμα η εμφάνιση του στρατιώτη του τάγματος Αζόφ στη Βουλή… Ο Φαήλος λοιπόν ως πιο παλιός μαλώνει τον Μπογδάνο και του λέει να μην είναι βασιλικότερος του βασιλέως!

Ο διάλογος ανάμεσα τους ήταν ως εξής, γράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής ” Το θέμα είναι αν τελικά το τάγμα Αζόφ είναι ή δεν είναι αναμφίβολα νεοναζιστικό; Όχι. Ας πούμε ότι αυτό είναι υπό συζήτηση. Το θέμα είναι ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος δεν σεβάστηκε τη Βουλή και την ηγεσία της φίλης Ελλάδας, εντάσσοντας στο μήνυμά του κάτι -ακριβώς- τόσο αμφιλεγόμενο”. Και του απαντάει ο Κρανιδιώτης σε ύφος υποτιμητικό, “Αν δεν το πήρες είδηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απολογήθηκε, άρα αναγνώρισε το φάουλ. Μην είσαι βασιλικότερος του βασιλέως. Από ανοησία όποιου το οργάνωσε έγινε πάσα στην αριστερά”.

Εν τω μεταξύ λίγο νωρίτερα ο Κρανιδιώτης είχε γράψει για τους “βασιλικότερους του βασιλέως” σχετικά με το ίδιο θέμα (και που κάνει θραύση στα κοινωνικά δίκτυα), “Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι βασιλικότεροι του Κυριάκου, (αραγε ανάμεσα τους τοποθετεί και τον συνοδοιπόρο του στο ΕΣΥ, Κ. Μπογδάνο;) είναι πως με αυτό που συνέβη χθες στην Βουλή της Ελλάδας και της Κύπρου, πήραν πάσα και αέρα αριστεροί και δεξιοστροφοι ρωσόφιλοι”. Αλλά έτσι είναι στην αρχή οι ερωτευμένοι έχουν πάντα καβγαδάκια μετά εξελίσσονται σε… σφαγές!

Comments are closed.