Ατύχησε ο Μπογδάνος με τη Λατινοπούλου

 

Μια ελπίδα είχε ο Μπογδάνος με το νέο κόμμα να πάρει τα πάνω του και να γλιτώσει από τη δεξιά βαρβατίλα που έχει μαζευτεί γύρω του σαν μύγα… Αλλά οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα προχωρήσει το θέμα! Όπου “θέμα” βάζεις Λατινοπούλου! Είναι η μελαχρινή Αφροδίτη (όνομα και πράγμα) από την εξωτική Θεσσαλονίκη, πολιτεύτρια με τη ΝΔ, με μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα και με ακραίες θέσεις και απόψεις! Και όταν λέμε ακραίες, εννοούμε ακραίες! Αυθεντικός ρατσισμός!

Τελευταίο χτύπημα το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ… Η όμορφη μελαχρινή (σεξιστικός προσδιορισμός) που τελικά δεν φαίνεται να ακολουθεί τον Μπογδάνο στο νέο του εγχείρημα έγραψε σχολιάζοντας το συνέδριο: “Δεν νοείται άνθρωπος που δεν μπορεί να περιποιηθεί απλά τον εαυτον του και τη σωματική του υγεία να θέλει να σώσει την Ελλάδα. Μερικοί από αυτούς θέλουν να σώσουν και τον πλανήτη. Αστεία πράγματα”!

Αυτή λοιπόν η κυρία που φανερά δεν έχει θέση στη ΝΔ με τέτοιον λόγο… Λέγεται ότι έχει γυρίσει τελικά την πλάτη στον Μπογδάνο και δεν θα τον ακολουθήσει… Η αλήθεια είναι πως θα ταίριαζε γάντι στο νέο κόμμα, αλλά προφανώς οι Φαήλος, Καραχάλιος, Τζήμερος θα της… μυρίζουν (κι αυτοί)!

Πάντως και για τη ΝΔ εσχάτως πετάει κάτι μπηχτές… Προφανώς κι εδώ θα έχει καταλάβει ότι δύσκολα θα τη συμπεριλάβουν στις λίστες και έχει αρχίσει να τα χώνει! Είναι γεγονός ότι στη ΝΔ μάλλον ζημιά θα έκανε… Ενώ αντίθετα με τον Μπογδάνο θα είχαν καλύτερη τύχη και οι δυο, ειδικά στις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική! Κρίμα(ς)!

Βέβαια υπάρχει χρόνος να το ξανασκεφτούν!

Comments are closed.