Η αποκωδικοποίηση του βίντεο με τον Πούτιν: Γιατί δεν άφηνε το τραπέζι;

Πρησμένος και σκυφτός στη συνάντηση με Σοϊγκού

Την ώρα που οι φήμες για την κακή υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κοπάζουν, πολλοί σπεύδουν να αναλύσουν τις φωτογραφίες και το βίντεο από τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Δημοσίευμα της «Daily Mail», «αποκρυπτογραφεί» την εικόνα του, περιγράφοντάς τον πρησμένο ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο βίντεο κρατά συνεχώς σφιχτά με το χέρι του το τραπέζι, εν μέσω φημών πως παλεύει με καρκίνο του θυροειδούς.

Η κακή στάση του σώματός του και το εμφανώς πρησμένο πρόσωπο και ο λαιμός του, έρχονται να πυροδοτήσουν τα σενάρια.

Σε μια σπάνια ζωντανή μετάδοση, ο Πούτιν ισχυρίστηκε πως η Ρωσία «απελευθέρωσε» την πολιορκημένη Μαριούπολη, διατάζοντας μάλιστα τον υπουργό Άμυνας να σφραγίσει όλες τις οδούς έξω από τις χαλυβουργίες Azovstal όπου έχουν καταφύγει οι Ουκρανοί ώστε «να μην μπορεί να περάσει ούτε μύγα».

Καθηγητής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ότι ο Πούτιν εμφανίστηκε σοκαριστικά αποδυναμωμένος, αν τον συγκρίνεις με τον άντρα που γνωρίζαμε μέχρι χθες. Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατηθεί όρθιος και δε θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δυο του πόδια στο έδαφος».
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.