Γλυκούλη αποκαλεί τον καναλάρχη

 

Εντάξει, ο τίτλος είναι λίγο προβοκατόρικος, αφού το μυαλό όλων πάει κατευθείαν στο πονηρό… Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική. Ποιο πρόσωπο, που ανήκει -ευρύτερα- στην ψυχαγωγία με διαφορετικούς ρόλους στην τηλεόραση, χαρακτήρισε τον μελλοντικό της καναλάρχη “γλυκούλη”;

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι τόσο χαρούμενο απο τη γνωριμία (σχετικά πρόσφατα), με το μελλοντικό της αφεντικό, που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Βασικά, και τι δεν είπε: ότι έχουν πολλά κοινά με τον καναλάρχη, για παράδειγμα είναι και οι δύο “ταξιδιάρες ψυχές”, λατρεύουν τα ταξίδια… Ότι είναι άνθρωπος που γελάει, και της άρεσε,… Αλλά και εκείνος ό,τι της έλεγε γελούσε (αυτό δεν ξέρουμε αν είναι καλό)! Μίλησαν για αρκετή ώρα για άσχετα θέματα. Του είπε: “Θα σε πάρω να πάμε οι δύο μας κάπου που δεν έχεις πάει σίγουρα”, και συμφωνα με εκείνη αυτός γέλασε, και τον κάλεσε σπίτι της να γνωρίσει και τον σύζυγο της (άραγε πήγε;). Τέλος, κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι με εκείνον θα τα πάει καλά, ο άνθρωπος είναι πολύ ωραίος τύπος και γλυκούλης (με αυτήν την έννοια το είπε), της ζήτησε κάποια απλά πράγματα (χωρις να πει ποια).

Μάλιστα, μιλώντας με νεαρή φίλη της ηθοποιό, αρκετά επιτυχημένη για την ηλικία της, που στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένη σειρά του καναλιού του, της είπε και εκείνη πολύ καλά λόγια, όπως ότι στο τέλος είχε πάρει (σε χρήματα) περισσότερα από αυτά που είχε συμφωνήσει, και της είχε πει μην το πεις ούτε στα στελέχη!

Comments are closed.