Ζητιανεύει και για να περνά η ώρα σερφάρει στο κινητό

Άραγε έχει απεριόριστα data; – Η «κουλαμάρα» της ημέρας

Δεν αποκλείεται να πεινάς και να έχεις κινητό! Το ένα δεν αναιρεί το άλλο… Άλλωστε όλοι έχουμε «λιγουρίτσες» (που λέει και ο Μαγιορκίνης) και την ίδια ώρα μας έχουν «ρουφήξει» τα social!

Το οξύμωρο όμως που αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός είναι να ζητάς χρήματα από τους περαστικούς, δηλαδή κοινώς να ζητιανεύεις και για να περάσει η ώρα επειδή βαριέσαι, να ασχολείσαι με το smart phone!

Ένα smart phone δεν είναι πια ακριβό! Ούτε μια προστατευτική θήκη από καουτσούκ! Όλοι οι νέοι άνθρωποι έχουν από ένα κινητό που τους το πήρε ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς ή δούλεψαν για να το αποκτήσουν.

Ο νεαρός της φωτογραφίας δεν γνωρίζουμε πώς το απέκτησε, αλλά δεν έχει σημασία… Δεν είναι δα και πολυτέλεια, ας πει το αντίθετο ο Άρης Πορτοσάλτε (όπως τότε με τα αυτοκίνητα και τη βενζίνη)! Άλλωστε και ο νεαρός της φωτογραφίας θα μπορούσε να διαθέτει κάποιο δίτροχο ή τετράτροχο παρκαρισμένο στην παρακάτω γωνία!

Η απορία είναι, δεδομένου ότι φαίνεται αρτιμελής, γιατί δεν εργάζεται και προτιμά να ζητιανεύει για να αποκτήσει την τροφή του (μαζί με τα data για να σερφάρει απεριόριστα)!

Comments are closed.