Και ποιος δεν θέλει να γίνει καναλάρχης

…12 μήνες πριν τις εκλογές

Παραμένει συγκεχυμένη η κατάσταση από το μέτωπο OPEN – Μπακοκαϋμενάκηδες. Και αυτό διότι ο Σαββίδης μια τα λέει όψη και μια ανάποδα! Με λίγα λόγια το τοπίο είναι θολό! Οι επιχειρηματίες όμως αλλάζουν γνώμη συχνά, όπως και πουκάμισα! Μπορεί λοιπόν αύριο να είναι διαφορετική η κατάσταση από ό,τι εχθές!

Ωστόσο υπάρχει ένα θεματάκι με αυτό το 12μηνο μέχρι τις εκλογές. Και το λέμε διότι κάποιοι – εμφανώς, δεν θέλουν να αποχωρήσει ο Σαββίδης από το OPEN… Λογικό! Θα δούμε πόσο θα επηρεάσει τελικά ότι απέχουμε έναν χρόνο από τις κάλπες.

Ενώ την ίδια ώρα, ποιος δεν θέλει να γίνει καναλάρχης; Οι Μπακο – Καϋμενακης – πάντως, το θέλουν διακαώς! Έχουν υποψιαστεί τα “τυχερά” του επαγγέλματος και κάνουν χαρούλες! Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι τις παγίδες που κρύβει… Και όχι μόνο δεν τις γνωρίζουν, δεν ακούν και κανέναν!

Οι συγκεκριμένοι λοιπόν έχουν πάθει εμμονή… Βλέπουν κανάλι και ρωτάνε πόσο κάνει! Αναρωτιέται κανείς όμως, γιατί δεν παίρνουν ένα μικρό (νοικοκυρεμένο) καναλάκι (τοπικής εμβέλειας), και αργότερα βλέπουν. Κατευθείαν στα βαθιά; Είναι άγριο σπορ!

Όχι βέβαια ότι υπάρχει κανένα μικρό και νοικοκυρεμένο καναλάκι… Αλλά λέμε! Και κυρίως μην πιστεύετε οσα ακούγονται για Action24 και KONTRA… Κουβάρι τα οικονομικά και κάτι παραπάνω, για όποιον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα!

Comments are closed.