Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Ο δημοσιογράφος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα – Η κηδεία του πρόκειται να γίνει την Πέμπτη από το νεκροταφείο της Καλλιθέας

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα στις 19:30, σε ηλικία 62 ετών, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ο εκλιπών ήταν οικονομικός συντάκτης από τους πρωτοπόρους στο επιχειρηματικό ρεπορτάζ και είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην «Καθημερινή» και στο «Βήμα».

Είχε προσφέρει την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους για τέσσερις δεκαετίες σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, sites και τηλεοπτικές παραγωγές. Ξεκίνησε από το περιοδικό του Ρήγα, τον «Θούριο» στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ακολούθησε η «Αυγή» (1985) και η «Καθημερινή» (1987) και μετείχε στην αρχική ομάδα του «Αθήνα 9,84» ως οικονομικός συντάκτης. Ακολούθησε η εβδομαδιαία έκδοση του «Βήματος» και η συνεργασία του με το ΔΟΛ για 11 χρόνια. Στο διάστημα αυτό διετέλεσε και σύμβουλος έκδοσης στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο».

Συνεργάστηκε σε εκδόσεις της «Καθημερινής» και από το 2010 έως το 2019 με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα sites protothema.gr και newmoney.gr. Ακολούθησε η συνεργασία για τα έντυπα και τα sites της Αλτερ Εγκο – Το Βήμα, Τα Νέα, in.gr

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει την Πέμπτη από το νεκροταφείο της Καλλιθέας.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.