Μαθήματα… αμερικανικής ιστορίας παραδίδει ο Βορίδης

…με ακροατές Ζαχαριάδη – Καμίνη σήμερα στο Εντευκτήριο της Βουλής

Διακομματικό παρεάκι εντοπίσαμε σήμερα στο Εντευκτήριο της Βουλής, πλην εξαιρετικά ετερόκλητο! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό… Το θέμα ήταν η ιστορική ομιλία του έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Με παραστατικό τρόπο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης – όπως έχει αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός, εξηγεί στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Ζαχαριάδη που εμφανώς κρέμεται από τα χείλη του (όταν το επιτρέπει το καλαμάκι του καφέ) τη σπουδαιότητα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τον θετικό απολογισμό της επίσκεψης του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Η συγκλονιστική ομιλία του έλληνα πρωθυπουργού στο διπλό σώμα της αμερικανικής Βουλής έχει προκαλέσει αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποθεωτική αντιμετώπιση, αλλά και την παρακαταθήκη που δημιουργεί για τον ρόλο της χώρας διεθνώς!

Ο μετριοπαθής Κώστας Ζαχαριαδης παρακολουθεί με πολιτικό πολιτισμό τον συνομιλητή του, και μπορεί να μη συμμερίζεται τις απόψεις του… Ωστόσο από τη γλώσσα του σώματος διακρίνει κανείς το μούδιασμα μετά τη χθεσινή ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο! Ακόμη όμως και ο πιο απαθής της παρέας Γιώργος Καμίνης ακούει προσεκτικά την ανάλυση Βορίδη, χωρίς αντίλογο!

Να σημειωθεί ότι η παρέα λίγο μετά διευρύνθηκε ανισομερώς προς τα δεξιά και το κέντρο με την προσθήκη της Ζωής Ράπτη, του Χρήστου Κέλλα και του Χάρη Καστανίδη!

Comments are closed.