Οι υπερήλικες ταιριάζουν στον Χατζηνικολάου

 

… που σαρώνουν στις τηλεθεάσεις

Εχθές ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Νίκο Πορτοκάλογλου… Πόσο έκανε; Στο σύνολο 11,9% και στο δυναμικό κοινό 11,3%. Συμπέρασμα, δεν πάτωσε, αλλά οι επιδόσεις ήταν κάτω του μετρίου.

Στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Γιάννη Βογιατζή… Και τότε είχε σαρώσει! Αφού στο σύνολο έκανε 20,2% και στο δυναμικό 17,1%!

Παράλληλα να σημειωθεί ότι στα κοινωνικά δίκτυα εχθές το βράδυ «τρένταρε» ο Πορτοκάλογλου, ενώ όταν φιλοξενήθηκε ο Βογιατζής στο Twitter γινόταν χαμός με την Ιωάννα Παλιοσπύρου που έβγαλε τη μάσκα της στους «Πρωταγωνιστές», όπου η εκπομπή τερμάτισε τότε με ένα μίζερο 13αρι!

Με λίγα λόγια αυτό που προκύπτει σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen είναι ότι ένας υπερήλικας ηθοποιός είναι περισσότερο ελκυστικός από μια νεαρή γυναίκα που η ιστορία της έκανε τον γύρο του κόσμου, και αναμφίβολα πολύ πιο δημοφιλής από έναν εξαιρετικά δημοφιλή καλλιτέχνη (που είναι και στα πάνω του αυτήν την περίοδο)!

Προφανώς τηλεόραση βλέπουν οι ηλικιωμένοι και από αυτή την άποψη είναι κατανοητό το ενδιαφέρον τους για τον υπερήλικα ηθοποιό που φιλοξενεί ο Νίκος Χατζηνικολάου… Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι το 17,1% που κάνει στο δυναμικό κοινό ο υπερήλικας ηθοποιός, ειδικά όταν «απέναντι» στον ALPHA μιλάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου και αποκαλύπτει για πρώτη φορά το καμένο της πρόσωπο (ενώ την ίδια ώρα «τρεντάρει» στο Twitter)! Ακατανόητο!

Comments are closed.