Απών και από τον αυριανό τελικό ο Σαββίδης

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 22.00

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Ρωσία και θα έρθει τον Ιούλιο στην Ελλάδα… Αναμένεται να μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη στην ομάδα του… Πιθανότατα αυτό θα γίνει το βράδυ, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο στην Αθήνα και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα έχει τον χρόνο να πει αυτά που θέλει στον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές.

Παρών στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα δώσει ο Γιώργος Σαββίδης, ο πρωτότοκος γιος, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα, ενω δεν αποκλείεται να έρθει απο Λονδίνο και ο μικρός γιός.

Να σημειωθεί ότι η μονομαχία Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ επαναλαμβάνεται έπειτα από 8 χρόνια σε τελικό του θεσμού… Ενω το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Ισπανός Αντονιο Λαοθ, με βοηθούς τους Πάου Ντέιβις και Ρομπέρτο Αλομάρ, στο VAR θα βρίσκεται ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα. Χρέη 4ου διαιτητή και AVAR θα εκτελέσουν οι Ευάγγελος Μανούχος και Άγγελος Ευαγγέλου αντίστοιχα.

Ακολουθει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα ισχύοντα με τους όρους οργάνωσης του τελικού κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00, δηλαδή τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Τελικού (20:00).

2. Η Ε.Π.Ο. απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση, να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν στις πολλαπλές ζώνες ελέγχου και από τα ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ενδεχομένως να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

3. Άπαντες πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους στοιχεία ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ) διότι θα χρειαστεί να τα επιδείξουν για να εισέλθουν στην εγκατάσταση.

4. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του ΟΑΚΑ δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν έχει στην κατοχή του εισιτήρια ή προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

5. Σημειώνεται ότι: Όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 23 θα εισέλθουν από την Θύρα 19, ενώ όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 31 θα εισέλθουν από την Θύρα 29.

Comments are closed.